Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece ne guzeldi yavv bulmaca gibi 2-3 saat ugrastık, bugun de oyle bi seyler olsa

Gece 2:14 bekliyorum bakim.
Mustafa eşi ile konusmuyormus ya. Transfer konuşuyorduk ayağına resim atar burdaydim diye?

Transfere en yakin oldugumuz isim Mitroglou (Haluk Yurekli)

Peki asil soru su olmali, bu Beceriksiz yonetim kalmalimi? Yazin ne olacak peki? Bir dahami kopek gibi taraftari bekletecekler. Yeter lan, s...... Yonetimiiiii

Bu mitroglu denen fhchhdd sosyal hesabindan Galatasaraylilara hakaret etmis adamdir.. Ana baci karistirmistir.. Daha hangi yuzle buna sanli formayi giydirmek ister bizim yonetim.

isterlerse Suarez gelsin, istifa etmelilerdir.

7 ay boyunca hic bir bok yapmiyan bu herifler son 1 hafta calismaya basladi.

scout ekibi, teknik heyet ve yonetim topluca istifa edip gitmeli.

Mac sonrasi hoca veya albayrak guzel haberi verdi verdi, vermedi gecmis olsun

Abi 7 ay 2 milyona yedek golcu de mi bulamadiniz ya, 2. lige bile baksan bulursun birseyler gobek ata ata gelir sonra gobegini kasiya kasiya as forvet pazarlik yaparsin
Ffp butcesini saglamissin, CL’den gelecek garanti para belli, hala daha nakit akisi yuzunden para lazim diyor
Kasa kolayligi saglayamayacaktiysan ne baskan oldun
Galatasaray adini kullanip tum bakanlarla gorusuyorsun ama kasa kolayligi saglamiyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mitroglu denen fhchhdd sosyal hesabindan Galatasaraylilara hakaret etmis adamdir.. Ana baci karistirmistir.. Daha hangi yuzle buna sanli formayi giydirmek ister bizim yonetim.
Fake olduğunu hiç düşündünüz mü merak ediyorum? Yoksa siz de mi sorgulama yeteneğinizi kaybettiniz bizim halk gibi?

Tetteh 12 milyon euroya Wolverhampton'a transfer olmuş (HITCsport) ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt