- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Dun gece ne guzeldi yavv bulmaca gibi 2-3 saat ugrastık, bugun de oyle bi seyler olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldu olacak biz de Benfica'dan Facundo Ferreyra'yı alıp gelelim. Bakarsınız Shaktar performansını tekrarlar burada ?
Bu avellet kalırsa iki seneye fenerden beter oluruzPeki asil soru su olmali, bu Beceriksiz yonetim kalmalimi? Yazin ne olacak peki? Bir dahami kopek gibi taraftari bekletecekler. Yeter lan, s...... Yonetimiiiii
Bizle adı hiç geçti mi ??Eleke ulan eleke...
:red::red:Mitroğlu yerine Miroğlu gelsin. Sıka sıka kazanırız her maçı. Allahın beceriksizleri 1 yıldır forvet alamadı.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fake olduğunu hiç düşündünüz mü merak ediyorum? Yoksa siz de mi sorgulama yeteneğinizi kaybettiniz bizim halk gibi?Bu mitroglu denen fhchhdd sosyal hesabindan Galatasaraylilara hakaret etmis adamdir.. Ana baci karistirmistir.. Daha hangi yuzle buna sanli formayi giydirmek ister bizim yonetim.
Mitroğlu yerine Miroğlu gelsin. Sıka sıka kazanırız her maçı. Allahın beceriksizleri 1 yıldır forvet alamadı.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh 11 milyon euroya Wolverhampton'a transfer olmuş..