Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün içinde transfer operasyonu sonlanacakmış çok sağlam bir kaynaktan teyit ettirdim bu bilgiyi

Saatleri 2:14 kurun beyler. Bakalım başkan cam acarmi çalışmalardan?

Fake olduğunu hiç düşündünüz mü merak ediyorum? Yoksa siz de mi sorgulama yeteneğinizi kaybettiniz bizim halk gibi?

Hayir dusunmedim dogrusunu soylemek gerekirse. Cunku buna gerek duymadim. Dogdugu ulke ve gecmisine yenik dusup bu adimi atmadim. Zaten resimi bu forumda gormustum. Belki forum olarak daha cok dikkat etmemiz lazim paylastigimiz bilgilere.

Birde rica ediyorum senden, karsi taraftaki insani rencide etmeye tesebbusten uzak duralim. Bazilarimiz gibi hayatimiz futbol ve forum degil. Sadece spora olan vaktimizi burada kullaniyoruz ve burdaki bilgiler uzerinden yorum yapiyoruz. Egitim ve meslek icabi herseyi sorgulamam gerekiyor evet. Burada yapmadim, bunda sucluyum

Hayir dusunmedim dogrusunu soylemek gerekirse. Cunku buna gerek duymadim. Dogdugu ulke ve gecmisine yenik dusup bu adimi atmadim. Zaten resimi bu forumda gormustum. Belki forum olarak daha cok dikkat etmemiz lazim paylastigimiz bilgilere.

Birde rica ediyorum senden, karsi taraftaki insani rencide etmeye tesebbusten uzak duralim. Bazilarimiz gibi hayatimiz futbol ve forum degil. Sadece spora olan vaktimizi burada kullaniyoruz ve burdaki bilgiler uzerinden yorum yapiyoruz. Egitim ve meslek icabi herseyi sorgulamam gerekiyor evet. Burada yapmadim, bunda sucluyum
Haklisin

Shit...

Hersey shit o derece...

Forvet yok, para yok, huzur yok

Sende

ewt yani bu hiyarlarin vasat bi topcu almasini beklemekle gecen haddinden fazla zaman olarak ozetliyebiliriz
sizin tesis tedavulden kalkmis
bi ara gelip s.a. diyeyim dedim de
yerinden yeller esmekte idi

bd84e9f219f6850164b15aebbaec186c.gif

Bu tahta olayı aldatmaca olabilir mi? Menajerlere ve basına yem atılmış ve düşünülmeyen oyuncular yazılmıştır belki. Tahtada yazanların dışında biri gelebilir.

Bu tahta olayı aldatmaca olabilir mi? Menajerlere ve basına yem atılmış ve düşünülmeyen oyuncular yazılmıştır belki. Tahtada yazanların dışında biri gelebilir.
Tahtada yazan yazmayan piyasada futbolcu bırakmadık bence geceden beri. :D

Ali Yavuz Kol'un doğum günüymüş bugün. Keşke akşam 11 çıksa maça. Belki de ömürlük sözleşme imzalayıp yeni forvet olarak tanıtırlar :cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt