Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Mercato OM: Mitroglou proche du départ
beIN SPORTS FRANCE - 12 minutes ago
beIN SPORTS FRANCE - 12 minutes ago
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fake olduğunu hiç düşündünüz mü merak ediyorum? Yoksa siz de mi sorgulama yeteneğinizi kaybettiniz bizim halk gibi?
Cam açar belki ama görmek istediğimizi gösterir mi bilemedim şimdiSaatleri 2:14 kurun beyler. Bakalım başkan cam acarmi çalışmalardan?

HaklisinHayir dusunmedim dogrusunu soylemek gerekirse. Cunku buna gerek duymadim. Dogdugu ulke ve gecmisine yenik dusup bu adimi atmadim. Zaten resimi bu forumda gormustum. Belki forum olarak daha cok dikkat etmemiz lazim paylastigimiz bilgilere.
Birde rica ediyorum senden, karsi taraftaki insani rencide etmeye tesebbusten uzak duralim. Bazilarimiz gibi hayatimiz futbol ve forum degil. Sadece spora olan vaktimizi burada kullaniyoruz ve burdaki bilgiler uzerinden yorum yapiyoruz. Egitim ve meslek icabi herseyi sorgulamam gerekiyor evet. Burada yapmadim, bunda sucluyum
Shit...
Hersey shit o derece...
Forvet yok, para yok, huzur yok
Sende
Ne tatli, ayni anda birbirimize haklisin yazdikHaklisin ustat. Sahte paylasimi zaten bu forumda gormustum. Sorgulamadan etmeden icimde bir nefret olustu. Bunda sucluyum. Aydinlattigin icin tesekkur ederim![]()
Ewt ztn olan bu bence deBu tahta olayı aldatmaca olabilir mi? Menajerlere ve basına yem atılmış ve düşünülmeyen oyuncular yazılmıştır belki. Tahtada yazanların dışında biri gelebilir.
Tahtada yazan yazmayan piyasada futbolcu bırakmadık bence geceden beri.Bu tahta olayı aldatmaca olabilir mi? Menajerlere ve basına yem atılmış ve düşünülmeyen oyuncular yazılmıştır belki. Tahtada yazanların dışında biri gelebilir.

ewt yani bu hiyarlarin vasat bi topcu almasini beklemekle gecen haddinden fazla zaman olarak ozetliyebiliriz
sizin tesis tedavulden kalkmis
bi ara gelip s.a. diyeyim dedim de
yerinden yeller esmekte idi
Bize atar şimdi hırt
Mitro da out