Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeğinize sağlık. Araştırmadan, sormadan, doğruluğundan emin olmadan, hatta kaynağının kim olduğundan bile bilmeden haber yapıyor şu an çoğu sözde gazeteci. :red: Olan taraftara oluyor, kulübe oluyor.
Şuan daha az yapılıyor bence. Sen Julio Baptista, Gallardo, Insua, Pires nöbetlerini görseydin burda fotosporlar fotomaclar havada uçuyordu hele bir turkspor.net vardı efsane

Düşünsenize yine bi’ Grosskreutz vakası oluyor. Forvet geliyor ama dosyaları yetişmiyor. Naparsınız? *alıntı soru. Yine böyle olursa neler olur acaba

Şuan daha az yapılıyor bence. Sen Julio Baptista, Gallardo, Insua, Pires nöbetlerini görseydin burda fotosporlar fotomaclar havada uçuyordu hele bir turkspor.net vardı efsane
Keşke o günlerde de burada olabilseydim. :hat:
Umalım da bir şekilde beklentileri karşılayacak transferler gelsin, pimi çekilmiş bomba gibi bekliyoruz :D

ankaragücü ndukayı neden oynatmıyo? mal mı bunlar,2 transferle toparlar ankaragücü

Slimani bize geliyor, Kadıköy'de fenere gol atıyor. O golle kazanıyoruz... Düşüncesi bile güzel :)

Slimaniyi kiralicaz gibi geliyor bana da. Cidden sevinirim gelirse bize. Fener o adami kullanmayi beceremedi.
Yıllık ücreti bonuslar hariç 4.250 diye okumuştum bir yerde. Bir kısmını bu dibi boylamışların ödeme gibi bir ihtimali olur mu acaba öyle bir şey olsa :cigara:

2018-2019 MKE Ankaragücü 0-2 Aytemiz Alanyaspor maç özeti tr.beinsports.com penaltı ve hatadan atmıs golü alanya. alanyanın sol taraf error vermiş.pozisyonları bulan da ankaragücü

bu efecan ve junior fernandes bi yana,djalma campos serefsizi kasımpaşadayken iyi oynamıstı bize karsı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt