Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tıkladıktan 3 saniye sonra dayanamayıp kapattım. Biz o gün heyecana nasıl yenik düşmemişiz. Şikenin üstüne gittik de ne oldu düşüremedik at kafalarını :asd:
ahahha : )valla ölüyodum ogün best fm dinlerken.apiah dısarı vurdu dediğinde yere çökmüştüm artık.salaklar kendi düşecek boşversene,bize gerek kalmadı.adalet yerini buluyor er geç

ze luise 10 a kadar cıkcagımıza bu elemana verelim . O parayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tıkladıktan 3 saniye sonra dayanamayıp kapattım. Biz o gün heyecana nasıl yenik düşmemişiz. Şikenin üstüne gittik de ne oldu düşüremedik at kafalarını :asd:
Bunların şikesi bütün uluslararası kuruluşlarca(UEFA,UEFA Tahkim,CAS) onaylandığı halde nasıl oldu da küme düşmediler?
Hani UEFA mutlaka düşürür diyorlardı.0 tolerans diyorlardı.Bırak şikeyi,şikeye teşebbüs bile küme düşme nedeni diyorlardı.UEFA basit bir hakem olayı nedeniyle koskoca Juventus’u bile düşürdü diyorlardı.
Hiç biri gerçekleşmedi.Sizce bunun en büyük nedeni nedir?

Bunların şikesi bütün uluslararası kuruluşlarca(UEFA,UEFA Tahkim,CAS) onaylandığı halde nasıl oldu da küme düşmediler?
Hani UEFA mutlaka düşürür diyorlardı.0 tolerans diyorlardı.Bırak şikeyi,şikeye teşebbüs bile küme düşme nedeni diyorlardı.UEFA basit bir hakem olayı nedeniyle koskoca Juventus’u bile düşürdü diyorlardı.
Hiç biri gerçekleşmedi.Sizce bunun en büyük nedeni nedir?

UEFA'yı da mamalamışlar, daha sonra yolsuzlukları da rüşvetleri de ne varsa hepsi ortaya çıktı zaten. Bir de bizim hükümet de sağolsun memleket meselesi olarak gördüler.

O zamanlar sigara içiyordum.Maç bitmiştir diye eve geldim.Uzatmalar sırasında o geçmek bilmeyen 16 dakikada pakette kalan son7-8 sigarayı içtiğimi hatırlıyorum.
Ama o heyecana değdi.Fener o maçtan sonra bir daha toparlanamadı.
Her geçen sene daha da dibe batıyorlar.
Şikeden düşüremedik ama bu sene kendiliğinden düşecekler gibi.

O zamanlar sigara içiyordum.Maç bitmiştir diye eve geldim.Uzatmalar sırasında o geçmek bilmeyen 16 dakikada pakett3 kalan son7-8 sigarayı içtiğimi hatırlıyorum.
Ama o heyecana değdi.Fener o Malta’n sonra bir daha toparlanamadı.
Her geçen sene daha da diye batıyorlar.
Şikeden düşüremedik ama bu sene kendiliğinden düşecekler gibi.

Son 3'te tamamlasalar yine düşmezler. Burası Türkiye. Hem bence zaten 8-12 arası bir yerde tamamlar gibi.

Ben düşecekleri kanaatindeyim.
Her takım Malatya gibi oynamaz.Bir maç kazanmaları bir şey ifade etmez.
İlk yarıda da 3 maç kazanmışlardı.
malatyanın macı verdiği bariz,top oynamadı ne malatya ne fener.palabıyık ilkyarıdan zaten fişi cekti

emre akbaba şubatta dönecem demişti,hiç belli olmaz.bakarsınız hamitin 2015teki sampiyonlukta verdigi defansif katkıyı ofansif olarak verir şampiyon yapar

emre akbaba şubatta dönecem demişti,hiç belli olmaz.bakarsınız hamitin 2015teki sampiyonlukta verdigi defansif katkıyı ofansif olarak verir şampiyon yapar
emre için öyle bir beklentiye girmek hem hayalcilik hem de emreye haksızlık olur
bu seneyi unutalım artık

Gençler hadi biz çalışıyoruz da siz niye yatmıyorsunuz? Evde olsam şimdi ne uyurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt