- 4 Ağustos 2009
- 92.737
- 74.835
- 5.358
Bugun kendimi sizlere adayacagim. Hayirlisiyla bugun bu isi cozecegiz.Kap bildirimlerini 1 saat önceden yapmanı bekliyorum vizyondaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun kendimi sizlere adayacagim. Hayirlisiyla bugun bu isi cozecegiz.Kap bildirimlerini 1 saat önceden yapmanı bekliyorum vizyondaş
Bugun kendimi sizlere adayacagim. Hayirlisiyla bugun bu isi cozecegiz.
Relax olun kimseyi almayacaklar.
O henuz 1 leylek ustat. Genc forvet degilHoca genç forvet istediği için Remy masadan dönmüş.
Toplantı dan bekleyelim kararı çıkmış. Genç bir forvet almak planları.
Onuachu üzerinde yoğunlaştılar bence.
Kendi sonunu hazırlar yönetim. Ultraslan tetikte !
Oyle olacak zaten.
Ya Gomis varken FT istiyordu 1 forvet daha.
Gomis gitti. Kesin 2 forvet alicaz deyip 1 tane almadilar. Yaz transfer sezonu bitti.
Kis transfer sezonu basladi. Hoca Ereni de yolladi. Kis transfer sezonu bitmesine 2 gun kaldi, forvetsiz 2 maca ciktik, hala haber yok !
Bu yonetimi yollamak icin beklemeye hic gerek yok. Bu yonetim bu isi beceremedigini bana yeterince ispat etti.
Aynen katılıyorum.Transferler yapılsa da bu yönetim gönderilmeli. 6 aydır plan yapma son 3 gün kala gece 02:00 de resim paylaş çok çalışıyoruz diye.
Kaos peşinde koşanlara destek vermeyelim ama bu yönetimin bizi uyutmasına da izin vermemeliyiz.
Tarihte bu kadar beceriksiz bir yönetim yoktur.
Alan zu fb?
hehhehehe :d
Kim o?Jaroslaw Niezgoda gelecek diyorlar. Scout transferi olarak.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa cengiz tam bir troll,yok efendim eşim benle konuşmuyor yok efendim settlement agreement vay vay vay bik bik bik.Başımıza musallat edilmiş bir bela.Dursun gibi bir salaqın arkasından geldiği için itibar görüyor ama amaç belli.Fatih hoca EVET demeyen biri,bu herifse cengiz siyasete yakın biri önce fatih terimi piyasadan sil biz senin arkandayız denmiş olabilir.Hayır adam gomis sattırttı yerine bir sene adam almadı ya insan nasıl olur da art niyet aramaz,ne kadar safsınız arkadaşlar.Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, üst üste terslikler olabildiğini söyleyerek, “İnsan, tavlada olduğu gibi hepyek (1-1) atabiliyor. Buna ister 'beceriksizlik', ister 'basiretsizlik' deyin fakat bütün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve profesyoneller, ölümüne çalışıyor” dedi.
Mustafa Cengiz'in tuttuğu zarlar hileli
Ekli dosyayı görüntüle 39730
Transfrmrktten bakiyorum hic adini duymamistimKim o?