Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama yavaş diyorlar da 2.10 cm adam messi gibimi olsun istiyorlar anlamıyorum boyuna göre çok atletik ve füleli adımları olan bi oyuncu
Bende beğendim... sonuçta video ama golü koklayan so vuruşu gayet iyi olan birine benziyor izleyen takip edenlere sormak lazım.

Nerden buluyorlar bu çöpleri diyeceğim ama son güne bıraktılar mecbur çöp alacaklar. Gerçekten inanılmaz. Di Santo dedikleri adam zaten sakat hatta sürekli sakat. Ne yapmış bu adam kariyeri boyunca.. İnsanı çıldırtıyorlar.

Ulan sabah uyanır uyanmaz haber var mı diye foruma giriyoruz, Galatasaray’la yatıp Galatasaray’la kalkıyoruz. Nasıl bi sevgidir bu. Bu sevgiye, bu taraftara yanlış yapıyor yönetim. Bedeli ödenir elbet.

sen, ben aylardır transfer beklerken hepyek mustafa ve laz minibüsçü şimdi horul horul uyuyordur. En kötü senaryoya hazırlıklı olalım da, forvet gelirse seviniriz artık.

anadolu klüpleri daha iyi forvet oyuncuları bulup getiriyorlar. menejerlermi bir ipnelik yapıyor bize nedir

NOT : Schalke O4 ün elinde şu an Di Santo ile birlikte 6 santrfor var !

Eeee bu saatten sonra ne bekliyordunuz ki. Asıl yazın dahada kötü olacak. Transfer yapmsk için para eden feghuli, mariano ve fernando satılıp kadro iyice boşaltılacak. Yerlerine ucuz çöplerle takım doldurulacak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün de KAP gelmezse bir daha gelmez boşa nöbet tutmayın yarın falan ..Zaten çarşamba Kap gelse oyuncunun sözleşmesini yetiştiremez bizimkiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt