Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren buyuktur di santo x 5
bu kadar sure schalke'nin 6. forveti icin mi beklemisler yani, hani su sampiyonlar liginde bizim gruba dustu diye kina yaktiklari schalke :)

Goztepe macini kazanarak sampiyonluga tutunduk lakin forbet transferleri yapilmazsa sampiyon olamayiz.

Alan + Di Santo + Mor ile trsnsferi kapatmak lazim

Allahinizi severseniz tamam tamam almayin ne olursunuz forvet almayin. Anladik lütfen yapmayin. Suc bizde.

Allahim sen bizi Di Santo'dan koru. Almanyada yasadigim icin nasil bir kazma oldugunu biliyorum. Tövbe ederim. Forvet istememeliydim.

Adamlar düsme hattinda gidip Mosesi getiriyor, bizde profesyonel futbol lisansini nasil kaptigini dahi anlayamadigimiz 29 yasinda ki Di Santoyla cezalandirilmak üzereyiz. Allah askina kapatin. Maicon oynar, U15 takimindan buluruz birini. Bu kötülügü yapmayin.

Alan hamileymis diye olmadi felan deyin. Kapatin mevzuyu, yolumuza bakalim.

saglik kontrolunden gecirmeye bile sure yok, 2 ayagi tam olan, sakat veya kör olmayan bir adam bulmalari bile zorlasti

2 3 ocakta forvetini aciklaman gerekirken 29 ocakta hala forvet ariyorsan sigthorsson di santo felan pesinde kosarsin.

Bunlari alicagina Podolski gelsin 6 ay oynasin.

uzun zaman sonra giriş yaptım. Bugün en az bir kap gelmesi gerekiyor yoksa ben girdiğim gibi pilot olabilirim :) Alan gelecekse bugün gelsin artık. O uzun boylu forvet bizde iş yapmaz bize daha net ayağı yere sağlam basan forvet gerekiyor.

IMG_9465.webp

Bunlar bizimle dalga geçiyor diyenler ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt