Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beceriksizler küme mücadelesi veren takim MOSES gibi cilegi getiriyor, piyasa degeri 18 milyon, biz sampiyonluk mücadelesi veriyoruz, sata sata güc kaybediyoruz, TIK YOK!!!!

Başkan bozuntusunun transfer yapmamasından daha çok bu takıma gönül veren insanlarla alay etmesini kaldıramıyorum.
Dün ki açıklamaları tam bir rezalet, kepazelik, utanç verici.
Bu sabah atılan turnikeli fotoğraf ise skimde değilsiniz mesajı.
İstifa ettiği zaman 1 senemizi boşa harcamış olması yanına kar kalacak. Görevini yerine getirmenin huzuruyla bırakacak.

Küfretme noktasına gelip kendisini zor tutanlar like pls

beceriksizler küme mücadelesi veren takim MOSES gibi cilegi getiriyor, piyasa degeri 18 milyon, biz sampiyonluk mücadelesi veriyoruz, sata sata güc kaybediyoruz, TIK YOK!!!!
Hep yek geliyor zarlar bir de bariyer var ondan alamıyoruz.Nizipli düşeş atıp bariyerlerinde üstünden atlarsa transfer yapacağız.

neyse bu kadar beklediniz 2 gün daha bekleyin arkadaşlar doya doya küfredersiniz artık

Allah sizin belanızı versin beceriksiz sürüsü.
Tez zamanda defolup gidersiniz inşallah.

Küfretme noktasına gelip kendisini zor tutanlar like pls
IllfatedSoulfulLemming-size_restricted.gif

her çıkan isimde bir öncekini beğenmediğimiz için pişman oluyoruz nasıl iş lan bu

fener kolay oyuncu alıyor cünkü adamlar sadece kiralık peşindeler bonservis hesabıyla ugrasmıyorlar bizimkilerde biraz bu beceri olsaydı coktan alırdık

KAP ne zaman gelir bilmiyorum ama umarım tatmin edici bir son olur.

Forumu bir süre kamuya kapatmak gerekecek yalnız.

1548747907939.webp

Akif Karabulut

A
Katılım1 Ağu 2012 Mesajlar9,128 Beğeniler1,468 Puanları328 Yaş31
8 Ocak 2019

Hala transfer bekliyorsunuz hergün yazacağım bu tarz postlar.. Bunlar bakkaldan sakız alamaz.. Yok Falcao yok alan yok batshuayi mangala miranda.. 2.yar defans maicon-ozan forvet eren-sinan boşa kadro yapmayın..
Cengiz yönetimi akıllı mantıklı hamle YAPAMAZ.. Yani sözleşmesi biten isimleri silin kafadan kariyerli veya potansiyeli kiralıkları da..
Ne zaman emre Taşdemir onur kıvrak vedat muriq görürseniz veya trezeguet 10 milyon euro diye haber okursanız onlara inanın işte Cengiz yönetiminin gerçeği budur..

Rapor

bu postu 8 ocakta attım öncesi de var hergün yazdım.. Bunlar transfer yapamaz...Bir tek marcao geldi o da zaten as stoperimiz ozanın yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt