Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.996
- 4.396
- 1.328
Elinde forveti olmayan son gune kalmis takim gelirse normal tabi,geri zekali olmasalardiHaluk Yürekli: “Galatasaray kime gitse kulübü kapıyı 10 milyondan açıyor.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elinde forveti olmayan son gune kalmis takim gelirse normal tabi,geri zekali olmasalardiHaluk Yürekli: “Galatasaray kime gitse kulübü kapıyı 10 milyondan açıyor.”
Arkadaşlar Fransa 2. liginde süper golcüler var. Git 500k bonservis, 500k 2 yıllık sözleşme ile toplam 1 milyon euro maliyetle al 2 golcü. Schalke'nin çöpü Di Santo haberleri çıkmış şimdi de Allahım ya sabır.
İbrahima Niane (Metz) 19 yaş
Ibrahima Niane - Oyuncu profili 18/19
Silas Wamangituka (Paris FC) 19 yaş
Silas Wamangituka - Oyuncu profili 18/19
Florian Aye (Clermont) 22 yaş
Florian Ayé - Oyuncu profili 18/19
Alakası yok, bizimkiler kiralık da alamaz.
Maça kadar transfer açıklanmazsa, istifa sesleri gelebilir.
Ultraslan tetikte.
Paylaşım yaptılar. Hocanın 31 ocak a kadar sabredin sözü için bekliyorlar.
Transferler gelmezse yönetimin ipi çekilecek !
Ultraslan tetikte.
Paylaşım yaptılar. Hocanın 31 ocak a kadar sabredin sözü için bekliyorlar.
Transferler gelmezse yönetimin ipi çekilecek !
20000 mesaj atıp 30 beğeni almayı nasıl başarabildiğini merak ediyordum hep,sağol merakımı giderdim.Neyse en azından Sinan ve Onyekuru var iyi kötü ileride oynayabilecek...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hafta Alanya deplasmanı.bu hafta mac arenadami? ADMINLER YÖNETIMI KOVDURMA NÖBETI BASLATILSIN, bunlardan ne köy olur nede kasaba, hersey acik acik ortada!!!
20000 mesaj atıp 30 beğeni almayı nasıl başarabildiğini merak ediyordum hep,sağol merakımı giderdim.
cehaletim pardon.Beğeniler 4 kere sıfırlandığı için öyle o.
Nisan başından beri atılan mesajların totali şu anki rakamlar.
tamam trabzona karsi büyük ihtimal puan veya puanlar kaybina ugrayabiliriz, seyredin sonra cümbüsü, bakalim taraftarmi güclü baskanmi!!!!bu hafta Alanya deplasmanı.
sonra içeride Trabzon var.