Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DyEGdmlX0AAQIGy (1).webp

yunus bende de büyük hayal kırıklığı oldu ya...
özgüven pek ögrenilebilecek birsey degil, basli basina yetenek, yunusda o yetenegi göremiyorum, cok korkak oynuyor, cok istedim griezmann tarzi birseymi forvet arkasimi kanatmi belkide forvetmi diye diye bir cok sans verildi, adam olan turan bile 19 unda yabanci takimlari calimlarla yetenegiyle siraya diziyordu, celil bak yunusdan daha cevik benim izlenimim.

Komple hata var bu işte.

Terim de hatalı, açık açık serdar eren mevzusunu konuşmayacaktı, açıklayarak yönetimi mecbur bırakmayı düşündü sanırım ama bu şekilde elimiz kolumuz bağlı kaldı pazarlık masalarında.

Yöneticilerimiz nasıl ticaret ile uğraşır anlamıyorum, satıcıya, alıcı olarak mecburiyetini hissettirirsen, ki menajerlerden bahsediyoruz burda hepsi sırtlan gibi adamlar, böyle kucağa oturturlar işte seni.

Transfer sezonu başında o ıraklı çocuğa ilgimiz var madem 1 - 2 - 3 neyse yaparsın anlaşmanı koyarsın kadrona, eren i de böyle açıklamazsın, yeni transfer için oyuncu menajer kulübün karşısına çıktığın zaman ''mecbur'' intibasını bırakmamış olursun, elin güçlü olur. ağzını adam 10 dan açmaz.

Bu sebeple hem teknik kadroyu hemde idari kadroyu suçlu buluyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.

Tabi idari kadro bir tık daha önde, teknik kadroyu, o açıklamayı yapma zorunluluğuna itmeyecekti.

Komple hata var bu işte.

Terim de hatalı, açık açık serdar eren mevzusunu konuşmayacaktı, açıklayarak yönetimi mecbur bırakmayı düşündü sanırım ama bu şekilde elimiz kolumuz bağlı kaldı pazarlık masalarında.

Yöneticilerimiz nasıl ticaret ile uğraşır anlamıyorum, satıcıya, alıcı olarak mecburiyetini hissettirirsen, ki menajerlerden bahsediyoruz burda hepsi sırtlan gibi adamlar, böyle kucağa oturturlar işte seni.

Transfer sezonu başında o ıraklı çocuğa ilgimiz var madem 1 - 2 - 3 neyse yaparsın anlaşmanı koyarsın kadrona, eren i de böyle açıklamazsın, yeni transfer için oyuncu menajer kulübün karşısına çıktığın zaman ''mecbur'' intibasını bırakmamış olursun, elin güçlü olur. ağzını adam 10 dan açmaz.

Bu sebeple hem teknik kadroyu hemde idari kadroyu suçlu buluyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.

Tabi idari kadro bir tık daha önde, teknik kadroyu, o açıklamayı yapma zorunluluğuna itmeyecekti.
Mesele orada zaten Terim keyfinden mi yaptı instagram tv de o açıklamaları Bu leş heriflerin transfer yapmayacağını biliyordu.Mecbur bırakmak için yaptı o açıklamarı ki yaklaşık 1 ay oldu o açıklamaları yapalı hala forvet almadılar.Yapmasaydı demek ki hiç transfer yapmayacaklardı.

Sandro Wagner Bayern den ayrılacakmış Bayern tutup bizden 10 milyon istemez bence hemen çökelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Komple hata var bu işte.

terimin sucu yok, adam dedi madem beni s... takmiyorsunuz ben aciklamami transfer sezonunun basinda yapayimda yönetimmi güclü benmi güclüyüm ortaya ciksin, terimin hakki istedigi oyuncularla oynamak, baskan bunu yapmiyorsa benim icin bitmistir, zira herzaman derim aslinda aci bi durumda nitelendirilebilinir ---> fatih terim = galatasaray
bunu kimse gözardi edemez, yani taraftar hocayi yedirmez, o baskanlik koltugu kisa bir süre sonra bosalacak, eminim!!!

Spartak Moskova Basın Sözcüsü Leonid Fedorovich: "Spartak, Luis Adriano, Fernando ve Ze Luis gibi oyuncularını kimseyi satmıyor. Bütün bu haberler saçmalık..."

vay yine mi keder ama artık yeter

Fransada yine Mitroglu-Galatasaray haberleri çıkmaya başlamış ALLAHIM SEN SABIR VER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt