Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim yeni birşey deniyor.Ölümü gösterip intihara razı etmeye çalışıyor...

Bunlar kimseyi almayacak. Çöpe bile razıyım. O durumdayım. Yeter ki Eren falan oynamasın forvet'de çöp olsun forvet olsun.

Fener zevk için forvet alıyor. Biz güya Şampiyonluğa oynuyoruz ama forvetimiz yok. Mustafa Cengiz ve yönetimine söylüyorum. Sizi kınıyorum.

Remy falan alayı yalan başta Rodop olmak üzere tüm duyumcuların Şeref’ini....

Hayır oyuncu almazsın, transfer yapmayacaksındır anlarım. Gomis gittiğinden beri 7 aydır forvetsiz bıraktın tamam eyvallah dedik. Sinan Gümüş, Onyekuru, Eren Derdiyok falan bize forvette yeter dersin hadi onu da anlarım.

Ama arkadaş son 1 aydır transfer sezonu boyunca kameralara her defasında en az 2 golcü alacağız deyip sosyal medyalara toplantı fotoğraflarını paylaşarak yalan atıp bunca taraftarı neden kandırıyorsun? En baştan forvet almayacağız deseydiniz. Ya da uğraşıyoruz alırız da alamayabiliriz de deseydiniz. Neden kesin ve net alacakmış gibi konuştunuz? Sizin yalanlarınız yüzünden boş yere umutlanıp, hayaller kuran, gecelere kadar nöbet tutan bu kadar taraftarın ahını nasıl ödeyeceksiniz? Yatacak yeriniz yok. Ama bu taraftar getirdiği gibi götürmesini de çok iyi bilir sizleri merak etmeyin çok yakında suyunuz iyice ısındı.

Yazıklar olsun be. Galatasaray marka değerini dibe vurdunuz. Hic bu kadar rezil olduğumuz dönemi hatırlamıyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kagavayı alsınlar madem 4-6-0 yapalım lanet olsun

Muslera
Mariano Maicon Marcao Nagatomo
Feghouli Belhanda Fernando Kagawa Henry

onuachu bana fena kazma gibi geldi.

o boyla nasil defans arkasina kosu yapacak, nasil koordine edecek o vücudu...agir balon bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt