Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZEL - Galatasaray'ın Diagne pazarlığında Eren Derdiyok gündeme geldi. Kasımpaşa, Eren'i kadrosuna katmak istedi. Anlaşma sağlanırsa Eren Derdiyok da Kasımpaşa'ya gidecek.

işte bu güzel haber

1f525.png
SON DAKİKA: Fulham, Serdar Aziz’e talip oldu. (Futbol Arena)

DIAGNE ASLAN OLUYOR G.Saray transferin son günlerinde Kasımpaşa’nın yıldızı Diagne’yi kadrosuna katmak üzere. Başkan Mustafa Cengiz ile Abdürrahim Albayrak şu anda Turgay Ciner’le görüşme halinde. Tarafların 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşması bekleniyor. [BİP SPOR]

Bu diagne yüzünden kulüp tarihin en büyük kazigini yiyeceğiz ! Diagne kötü demiyorum bakın .. ama en büyük kazık girecek .. 5 milyonluk futbolcu için 2,5 kat fazlası ödenecek .. boşu boşuna paramızdan olduk .. erkenden davranıp transferleri yapsaydık ..
Bunlar bu saatten sonda kimi getiriyorsa getirsin -> yönetim İstifa !!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

orta seviye bir sportif direktorun bile olunca iste boyle bedavaya bi zenci alip 15 milyona is bilmez salaklara iteleyebiliyorsun.

ÖZEL - Galatasaray'ın Diagne pazarlığında Eren Derdiyok gündeme geldi. Kasımpaşa, Eren'i kadrosuna katmak istedi. Anlaşma sağlanırsa Eren Derdiyok da Kasımpaşa'ya gidecek.

işte bu güzel haber
Boş haber eren Derdiyok kaça sayılacak 500 bin euro filan indirim sağlar

Trezeguet +Diagne=Eren+Serdar (kiralık)+9 milyon euro
bence iyi bir alışveriş olur.tabii alınacaklara verilen maaşlar önemli

Kesinse çok olumlu bir haber bu yalnız. Marcao ile bu stoper tandemini oluştururlar. Bu arada bekleyelim bence iki gün içinde de olabilir çünkü Fulham Serdar’a talip olmuş gibi bir haber okudum Futbol Arena’da. Yasak kaynak biliyorum ama her türlü Demirören ve Turkuvaz’a tercih ederim. Vida’ya da talip olmuşlar. Sanırım ikisinden birini halletmeye çalışacaklar ama Vida Beşiktaş’ın as stoperi Mirin ile birlikte. Serdar daha yüksek ihtimal eğer bu işin oluru varsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyuncu bitmiş sezon sonu kadroya katılacak deniliyor

Diagne'yi 12 ye falan bile alamaz bunlar en az 14-15 bayılırlar

Bu iş bilmezler Diagne'ye 10 falan vermezler. Zaten elde o kadar para da kalmamıştır sanmıyorum. En fazla akşama kadar Diagne işi olmadı haberleri gelir.
Maksatları ''çabaladık ama olmadı kimi istesek 10-15 istediler Galatasarayın sokağa atacak parası yok'' demek..
Yapacağınız işin.

Trezeguet gelirse Onyekuru hem kanatları hem forveti yedekler kadro form durumuna göre Onyekuru feghouli trezeguet ten 2 si oynar diagne mi yok Onyekuru forvete geçer

Diagne haberleri de bilerek ortaya atılmış olabilir .. bahaneler çoğalsın diye ..
İnan edin son günler çok uğraştık ama Galatasaray’ın Kasımpaşa’ya 14 milyon verecek lüksü yok İnan edin İnan İnan .. inanina soxim sizin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt