İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
cagne 20 gol atarsa 6m'a arabistana yollarız 28 ağustosta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan normal ne olabilir ki önemli önerilmesi değil futbolcunun kalitesi kalitesi iyiyse kime önerildiğinin bir önemi yokBu a spora çıkan mal oluyor. Paul yazın Malatya’ya önerilmiş ama Erol Bulut almamış. Ulan kimi alsak yada ilgilensek böyle bir mal çıkıyor. Diğeri de Levent Tüzemen denen çalmak Galatasaray’lı.
son zamanlarda cok düstü pazdan. 4 sene önceki formundan hayli uzakAnkaragücü Polonyalı Pazdanı almış. Marcao nun yanına kimse hayır demezdi heralde. Bir kez daha şevk ile hep birlikte abv beceriksiz yönetim.
Eren Serdar ver üstüne 12 trezege ile cagne paketi yapın
Forumda Sparta Prag'in maclarini takip eden var mi? Yoktur muhtemelen, herkes videolarina bakarak yorum yapiyor. Ben de videolarina baktigimda bir cok eksigini gordum, yasi genc tabi kendini gelistirebilir ama 10 milyon vermeye degmez.Evet hem izledigim kadariyla Tetteh nin top kontrolu de daha iyi izlenimi birakti bende.
+
Yeter su Pasayi zengin ettigimiz, vizyonsuzluk akiyor pacalarimizdan.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok zor ikisinin gelmesi herhalde bütün parayı diagne ye verecekler para falan kalmaz.Diagne + Alan geliyormuş birde varya 1 yıl Abdürrahim Albayrak avatarı ile yazarım