Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan madem bu adamı alıcan neden bu kadar bekliyosun?

Eren Serdar ver üstüne 12 trezege ile cagne paketi yapın

Bu a spora çıkan mal oluyor. Paul yazın Malatya’ya önerilmiş ama Erol Bulut almamış. Ulan kimi alsak yada ilgilensek böyle bir mal çıkıyor. Diğeri de Levent Tüzemen denen çalmak Galatasaray’lı.
Bundan normal ne olabilir ki önemli önerilmesi değil futbolcunun kalitesi kalitesi iyiyse kime önerildiğinin bir önemi yok

İki saat sonra bizimle dalga mı geçiyorsunuz diye küfretmek de var. Siz yine de çok yalamayın Kasımpaşa dolaylarını.

O zaman Diagne 3 gün önce takipçi kasmak için yapmıyormuş o paylaşımları :unsure: demek ki adam Galatasaray 'a gelmeye dünden razı belki de Galatasaray taraftarının spamlaması ile değil de transfer sürecinde sıkıntı olmaması için kapatmış olabilir instagram hesabını ?

Ndiaye transferinde de çok eleştirmiştik yine başka orta sahalar beklerden Ndiaye gelmişti 7.5 mil.€ çok fazla demiştik ama 16 mil.€ bonservis kazanmasını da bildik. Diagne 'yi de her türlü elimizden çıkarabiliriz daha yüksek bedellerle. Eğer bu gol sayılarında devam ederse zaten Avrupa 'ya gidebilir yok olmazsa da her türlü Araplara veya Çinlilere satabileceğimiz bir adam

Evet hem izledigim kadariyla Tetteh nin top kontrolu de daha iyi izlenimi birakti bende.

+

Yeter su Pasayi zengin ettigimiz, vizyonsuzluk akiyor pacalarimizdan.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumda Sparta Prag'in maclarini takip eden var mi? Yoktur muhtemelen, herkes videolarina bakarak yorum yapiyor. Ben de videolarina baktigimda bir cok eksigini gordum, yasi genc tabi kendini gelistirebilir ama 10 milyon vermeye degmez.

Diagne'ye gelince, kasimpasa da 36 maca cikmis ve 32 gol atmis. Son 3 gun kalmis, bu saatten sonra kimse iyi oyuncusunu ucuza birakmaz. Diagne transferine biraz Badou transferi gibi bakiyorum. 20 golu var, sezon sonu 9-10 gol daha atsa aldigimiz fiyatin ustune Premier League'e satabiliriz. Basaksehir'in hucum hatti iyi, onlar ile sampiyonluk yarisinda olabilmek icin takima kalite katabilecek oyuncular transfer etmeliyiz. Bence Diagne dogru 1 isim.

Kasimpasa'yi zengin etme konusuna gelince, demin de soyledigim gibi, Liverpool yillardir Southampton'den oyuncu aliyor, Barcelona yillardir Sevilla'dan aliyor, onlarin taraftarlari da neden bu takimlari zengin ediyorsunuz diye sitem ediyor mu acaba? Bu isleri gecelim bence. Ha avrupa'dan bir takima o parayi vermissin, ha Turkiye'den bir takima, ben aldigimiz oyuncuya bakarim.

bizim için en mantıklı öneri şu olur, diagne+ trezeguet = 13m+serdar+eren. kalan 1m euroyada kirala yedek forvet bitsin gitsin işte...

Kazık yememiz tüm şartlar oluştu
1-Plansız, programsız, is bilmez , basiret yönetim ✅
2-para ✅
3-Transferin son zamanına girilmesi ✅
4-Elimizdeki parayı bir sonraki transferi döneminde kullanamayacak olmamız ✅
5-Kan kokusu alan Köpekbalığı gibi , para kokusu alan Anadolu kulübü yöneticileri ✅
O zaman yapacak bisey yok . Kaçınılmaz son

Tekrar yazıyorum buraya burda vaktinizi boşa öldürmeyin bunlar hiç kimseyi almayacaklar. Boşa bekliyorsunuz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrajim seten bize ze luis icin teklif 10 milyon euro yapti demis. lan herif gelmis 30 una

ibrajim seten bize ze luis icin teklif 10 milyon euro yapti demis. lan herif gelmis 30 una

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt