Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne’ye karşıydım fakat gsc bir oyuncuya bu kadar karşı çıkıyorsa kesinlikle başarılı olacaktır gelsin.

Şurda yazılanları görünce yönetimin neden transfer yapmadığını anlayabiliyorum..

Yapsan bi suç yapmasan bi suç..

Hayat da hiç mutlu olamayacak insan tipleri var..

Sneijder alınırken de Drogba alınırken de yaşlı çaptan düştü diyenler vardı..

Bu hiçbir boktan mutlu olamayan yeni nesil taraftar kitlesi Hagi Popescu döneminde iyiki yoklardı bi efsanenin tadını çıkarmışız..

SON DAKİKA • Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum.

Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde.

Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.

Via: [@ErhanKaanAdgzl] HürAslan on Twitter

Bunların sürprizi Belhanda'yı okutmak olur.

ulan kulübün sahibi olsan o paraları vermezsin hain nizipli.ne de olsa harcadığın babanın parası değil 10-20 dağıt çöp oyunculara

Kulübün borcu 2 milyar i geçmiş ama milletteki hava Real Madrid mübarek
Ben diagne yi 3 gun kala öpüp başıma korum

Mitroglou yu bide marsilya taraftarına sorun bunu isterseniz. Yalvarıyorlar lütfen alın bu çöpü bizden diye.

William D avilla diagne konusunda satış garantisi vermiş Galatasaray a
İşini bilen adamın gözünü seveyim
Ver abi her dönem yüzde hisse adam nasıl alıp satıyor
Abdülrahim gibi konuşmayı bilmeyen adamlarla iş yürümez
kesinlikle.
keşke en başında beri bu adam ile yürüselerdi.

Kasımpaşa başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz: "Anlaşılan Galatasaray ile Diagne için bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay Ciner'e ait."

―Hasan Hilmi Öksüz: "Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor. Eren, Kasımpaşa'nın vereceği parayı kabul eder mi, onu da düşünmek gerekiyor. "
sus lan pezo hilmi babanın malı mı.kulüp cinerin futbolcu onun

yapmayın ya gomis fransa lig tarihinin en golcü isimlerinden premier lig ve az bile olsa fransa milli takım kariyeri var diagne senegal milli takımına bile çağırılmıyor...
şurda haklısın 15 milyona alıp araplara 10 milyona satarız..
abi Ndiaye Osmalı'dan önce hangi kariyeri vardı 7,5'a aldık 17,5'a stoke city'e sattık adam senegal milli takımına zor giriyor

SON DAKİKA • Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum.

Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde.

Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.

Via: [@ErhanKaanAdgzl] HürAslan on Twitter
Bak hala Mitrogulu falan diyorlar.Zorla küfür ettirecekler.Ne mitgosu ne diagnesi.Sokayım Mitrogusuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt