Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.567
- 6.976
- 1.513
Diagne’ye karşıydım fakat gsc bir oyuncuya bu kadar karşı çıkıyorsa kesinlikle başarılı olacaktır gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19:05 hadi bakalım..
SON DAKİKA • Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum.
Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde.
Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.
Via: [@ErhanKaanAdgzl] HürAslan on Twitter
@Hayri CundWilfried Zaha, Galatasaray ile 3 yıllığına 4.3 M anlaşma vardı. Crystal Palace’la bonservis pazarlığı sürüyor. (NewBoort)
bu ne diyor?
kesinlikle.William D avilla diagne konusunda satış garantisi vermiş Galatasaray a
İşini bilen adamın gözünü seveyim
Ver abi her dönem yüzde hisse adam nasıl alıp satıyor
Abdülrahim gibi konuşmayı bilmeyen adamlarla iş yürümez
sevgi arsizisiniz sanirim kamil beyŞu tweet attı sildi, story attı sildi, gönderi paylaştı sildi muhabbetlerini kim çıkarıyorsa en derin sevgilerimi iletiyorum onlara![]()
![]()
![]()
sus lan pezo hilmi babanın malı mı.kulüp cinerin futbolcu onunKasımpaşa başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz: "Anlaşılan Galatasaray ile Diagne için bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay Ciner'e ait."
―Hasan Hilmi Öksüz: "Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor. Eren, Kasımpaşa'nın vereceği parayı kabul eder mi, onu da düşünmek gerekiyor. "
abi Ndiaye Osmalı'dan önce hangi kariyeri vardı 7,5'a aldık 17,5'a stoke city'e sattık adam senegal milli takımına zor giriyoryapmayın ya gomis fransa lig tarihinin en golcü isimlerinden premier lig ve az bile olsa fransa milli takım kariyeri var diagne senegal milli takımına bile çağırılmıyor...
şurda haklısın 15 milyona alıp araplara 10 milyona satarız..
Dolmuscuya transfer yaptırırsan böyle olurkesinlikle.
keşke en başında beri bu adam ile yürüselerdi.
Bak hala Mitrogulu falan diyorlar.Zorla küfür ettirecekler.Ne mitgosu ne diagnesi.Sokayım Mitrogusuna.SON DAKİKA • Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum.
Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde.
örnek a1: marcaoDiagne’ye karşıydım fakat gsc bir oyuncuya bu kadar karşı çıkıyorsa kesinlikle başarılı olacaktır gelsin.

Erhan Kaan Adıgüzel, Habertürk Galatasaray & Kasımpaşa muhabiridir. Parçala Aslanım on TwitterSON DAKİKA • Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum.
Nagatomo = cöpörnek a1: marcao![]()