Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi çok iyi oyuncu istiyosunuz daha ucuza tamam da devre arası son 3 günde kimse iyi oyuncusu paraya dahi bırakmıyor yurt dışında. Adamların planlamaları var çünkü.

Planlamada satmayı düşündükleri oyuncular mutlaka vardır. Diğerleri için de ederinin üzeride bir teklifle olumlu sonuç alabilir. Anadolu takımları ve Avrupa'daki küçük takımlar son günlerde nasıl transfer yapabiliyorsa Galatasaray da yapabilir. Pazar çok geniş bir kaç oyuncu üzerinde takılıp kalmaya gerek yok.

Bizim kadar salak yonetilen baska bir takim varmi?

Diagneymis. Sqlaklar bizde 9milyon veriyoruz.

9mile habib ve ibrahime niene alirsin

Diagne, FM 2019 Profili.

43554.webp

cagne ve mitroglu nedir ya alan pato falan derken 2 pivot beleşçi mi alıcaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19.05 de bir cacık olmayacağı tescillendi ve onaylandı geçiniz son gün 23.58 'de bir çöpü açıklarız onunda faksı yetişmez iptal olur.

Selamlar sabahtan bu yana takip edemedim ama yazılara bakıyorum Diagne geldi gitti olayları tam gaz yol alır olmuş. Eğer Diagneye 8 -10 bilemedin 12 m euro filan verilirse ben bu yönetimin aklını kaybettiğine kesin emin olacağım. Patolardan Alanlardan gele gele özlemle beklediğimiz uğruna şarkılar yazdığımız nöbetlerde nerede kaldı diye uyuyamadığımız bir dünya starı mümtaz şahsiyet Diagne yi alarak asrın transfer başarısına imza atacak olan yönetime ne desek az artık

diagne ne kadar olduysa, mitroglu o kadar olmadı. mitroglu geleceğine eren kalsın daha iyi. forvetler diagne + eren olsun yeterli benim için. ha diagne'nin yanına mohanad ali'yi alacaklarsa o başka

Planlamada satmayı düşündükleri oyuncular mutlaka vardır. Diğerleri için de ederinin üzeride bir teklifle olumlu sonuç alabilir. Anadolu takımları ve Avrupa'daki küçük takımlar son günlerde nasıl transfer yapabiliyorsa Galatasaray da yapabilir. Pazar çok geniş bir kaç oyuncu üzerinde takılıp kalmaya gerek yok.

Tamam var işte Mitroglou gibi isimler ama. Tetteh gibi isimleri bırakmazlar normal ederine.

Trt sporda Serdar Lazioya gitmeyi istiyormus diyorlar. Utanmadan Caicedo takasimi yaparlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt