Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Purple Emre güzel olur kiralık.

Mitroglou'na çöp muamelesi yapanları cidden anlamıyorum . Adamın gol istatistikleri çok iyi ondan daha önemlisi müthiş boş alan yaratıyor . Eren ile felan kıyas edilmesi çok garip . Tetteh'i 10-12'ye isteyenler bedava kiralk gelebilecek Mitroglou'na siktir çekiyor anlaması güç .

Benfica, Mitroglou için Marsilya'ya 1,5 yıllık kiralama teklifi yaptı. (Record)

Ben Terim'in Diagne ve Mitroglu'nu istediğini hiç sanmıyorum, onun tarzı transferler değil. 10 milyon Diagne'ye vereceğimize transfer yapmayalım daha iyi, hoca böyle malca tutarlara transferi durdurmazsa suç ona da yazar bundan sonra. Bu adamlar Türkiye'de iyi kötü iş yapabilir ama seneye de bunları gönderip yeni forvet mi arayacağız? Alacağımız oyuncu avrupa için de yeterli olmalı. Diagne şöyle böyle diye anlatacak olabilir de adamın bütün yeteneklerini herşeyini geçtim, 27 yaşında hiç büyük takım tecrübesi yok. Psikolojisi kaldıracak mı herşeyden önce. Yeteneklerini de bilmiyorum izleyenler daha iyi yorumlar da kariyeri az çok belli kör değil kimse. Belli ki bizde 1.forvet olmaya pek uygun değil.

Novasport Mitroglou haberi girmiş. Yalnız Hürriyet'in haberini kaynak almışlar. Düne kadar Yunan basınında Mitroglou ve Galatasaray ile ilgili bir haber yoktu.

Diagne' nin butun kayitlarini izledim. Ne top surusu, ne verdigi paslar da bir beceri, ne ekstra yetenek isteyen golleri var. Yazik. Beceriksizlik sonucu bu futbolcuya bu rakkamlar.

Bizim kadar salak yonetilen baska bir takim varmi?

Diagneymis. Sqlaklar bizde 9milyon veriyoruz.

9mile habib ve ibrahime niene alirsin
onlari alirsan kazara seneye birine 20 milyon teklif gelir isterler mi böyle birsey. Alinacak adam bos beles olup cok para verilecek sonra itin gotunr sokulup ucuz miktara elden cikartilmaya calisilacak bu transferi yapanlarda menajerler uzerinden kelepir potansiyel oyuncudan komisyon kaldiracak

Rodri gittikten sonra hızlanması üst seviye bir kontracıya ihtiyaç var.

Sinan mı ? Diagne mi ? sorusuna cevabınız Diagne ise susun totonuzun üstüne yavaşça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt