- 13 Ekim 2014
- 109.931
- 59.210
- 4.708
Uyeler bile toshak geciyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne 20 golün 6 tanesi penalti Dan atmis...
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
skor anlaminda diyorum rdasburak kazmasi onde top filan tutamiyordu havadanda iyi degildi gomiste oyle. diagne bunu yapiyor ama mental acidan suphelerimde yok degil
Drogba'yı alıyoruz galiba ben yorumlardan öyle anladım. İnşallah hayalinizdeki gibi bir futbolcudur bu Diagne.
Burak yüzünden bazı maçları kapatan biri olarak sadece gol bakımından yorumlayamıyorum. Kanat oyuncularını falan devreye ne kadar sokacak vs. bir sürü şey var. Sinan o verkaç işlerini çok iyi yapıyor mesela hiç beğenmesem de. Kanattaki oyuncular Sinan'la oynamaktan mutludur, forvet buna uymazsa kendi gol atar da başka adamları kaybedersin. Attığı bazı gollerde takım arkadaşları niye sevinmemiş hiç anlamadım.
mariano (5), maicon (5), belhanda(10) ve feghouli(10) toplam 30 milyon gelir renkdaş sezon sonu fernando'yu bile psg falan istiyordu 7 milyon euro teklif etmişlersezon sonu vereceğimiz 12 milyonumuz yokki
Diagne 20 golün 6 tanesi penalti Dan atmis...
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
madem bu bonservis parasi bize girecek hemen girse bari. bolu macina yetissin. trabzon macinda oynasinskor anlaminda diyorum rdas
forvetsiz 37 gol atmışız, yaristan kopmamisiz. Simdi de ilk yarıyı 20 golle kapatan topçuyu alacaz
Bizde daha iyi beslenecek hücumda
Acayip bencil bir adam orası kesin. Dediğin gibi gol atmasına rağmen bazı pozisyonlarda arkadaşları sitem etmiş, sevinmiyor vs. Ama top tutar ileride, stoperleri rahatsız eder koşularla falan feg-onyekuru'ya alan açabilir. Bir de karambollerde kornerlerde falan 9*10 tane tıklasa yeter şimdilik.Burak yüzünden bazı maçları kapatan biri olarak sadece gol bakımından yorumlayamıyorum. Kanat oyuncularını falan devreye ne kadar sokacak vs. bir sürü şey var. Sinan o verkaç işlerini çok iyi yapıyor mesela hiç beğenmesem de. Kanattaki oyuncular Sinan'la oynamaktan mutludur, forvet buna uymazsa kendi gol atar da başka adamları kaybedersin. Attığı bazı gollerde takım arkadaşları niye sevinmemiş hiç anlamadım.
İyisin hoşsun da çok bencilsin en ince ayrıntıda bile bencilce davranıyorsun sahada. Çok zor pozisyonda vurmayı zorlamayı tercih ediyorsun, duran topların başına geçiyorsun nerdeyse her hareketinde önplana çıkma derdindesin ne gerek var...
Genç oyuncularda biraz bile potansiyel varsa elden çıkarırsın min zararla. Diagne eğer iyi çıkmaz ise götümüzde patlayacak. Aradaki fark bu.-Yurt disindan neydigi belirsiz oyunculara 7-8 milyon vermekmidir risk?
-1.5 sezonda 34 gol atmis diegne ye 10 vermekmidir risk?
Diegne gelirse opup basiniza koyun
bu nasil mantik lanEREN DERDIYOK KASIMPAŞA
13 gol 5 assist
DIAGNE KASIMPAŞA
20 gol (6 penaltı)
ya bu adamın hiçbi özelliği olmadığını görmüyormusunuz, tamamen ayının teki boş kaleye atıp duruyor