Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.585
- 2.261
- 1.778
Bizde taraftar yok ki bolu maçına 40 bin kişi gidip o beceriksizlere zorla istifa ettirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun mac var İCERDE oynuyoruz. Gerisini anla yaDİAGNE DİYE HABER YAPTIRIP MİTROGLUNU İTELİCEKLER BİZE![]()
senin kafan güzelmi ya? 13 attirir takımı oynatır diyorum sen diagnenin 20 golünden bahsediyorsun paşada attığı halde13+13=26
Diagne yarı donemde 20 atmış 7 gol daha atar
Diagne > Ze Luis
![]()
![]()
reis rakamlari sen verdin 13 13 diyesenin kafan güzelmi ya? 13 attirir takımı oynatır diyorum sen diagnenin 20 golünden bahsediyorsun paşada attığı halde
abi ciddiyim nefes almaya nasıl becriyorsunuz ciddi başarı
sen ne diyon ya ozaman burakı alalım?
ze luis gibi oyuncu istiyor hoca zaten
ze luis 20 gol atmaz ama 13 gol atar ve onun sayesinde bir 13 gol atarız, öyle bi adam
Mac öncesi bilerek cikardilar diagne haberini, o parayi verecegine kariyi bosar bizim baskan
ze luis nerde oynamis birader birde onu soylesenin kafan güzelmi ya? 13 attirir takımı oynatır diyorum sen diagnenin 20 golünden bahsediyorsun paşada attığı halde
abi ciddiyim nefes almayı nasıl becriyorsunuz ciddi başarı
Tek atımlık kurşunumuz var milletin beyni bunu almıyor maalesef. Kulübün durumu baya leş şu an, artan kur vs. de işin içine girince iş baya sıkıntı. Daha kariyerli, net isim bekliyor herkes normal olarak. Şimdilik yeter mi bilmiyorum ben sadece videolardan izledim, izlemeden sallamayı sevmiyorum da tutmazsa ağır yapışır üstümüze gibi. Elimizden çok kolay çıkarabileceğimiz bir kariyeri var ben mi göremiyorum?