Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde taraftar yok ki bolu maçına 40 bin kişi gidip o beceriksizlere zorla istifa ettirsin

apo bizi ne hallere dusurdun. seni transfer icin gorevlendirene saygilarimi sunuyorum

senin kafan güzelmi ya? 13 attirir takımı oynatır diyorum sen diagnenin 20 golünden bahsediyorsun paşada attığı halde

abi ciddiyim nefes almaya nasıl becriyorsunuz ciddi başarı
reis rakamlari sen verdin 13 13 diye
ben birşey demedim ki :)
Niye sinirlendin ne gerek var? İkimizde takimimizin iyiliğini düşünüyoruz aynı düşünmek zorunda değiliz

Bu haberleri kim bipspora sızdırıyorsa transferlere o engel oluyor. Gören rakipler sırf almayalım diye fiyat yükseltiyor veya farklı oyunlar döndürüyor. Bu bipe sızdıranı bulup sadece istifa ettirmek yetmez bir güzel dövmek ya da maddi açıdan ceza ödetmek lazım.

Mac öncesi bilerek cikardilar diagne haberini, o parayi verecegine kariyi bosar bizim baskan

sen ne diyon ya ozaman burakı alalım?

ze luis gibi oyuncu istiyor hoca zaten

ze luis 20 gol atmaz ama 13 gol atar ve onun sayesinde bir 13 gol atarız, öyle bi adam

Bırak hocam uğraşma
20 diye tutturmuşlar
Adamın takım oyununa katkısı nedir sorgulayan yok
Serkan Aykut diye bi futbolcumuz vardı Samsundan gol kralı diye almıştık. Bizde takıma bile giremedi. Makukula bu ligde kral oldu. Ve daha bir sürü topçu. Anadoluda oynamak büyüklerde oynamaya benzemez. Kasımpaşa gibi laylaylom bi kulüpte boş kaleye gol atmakla Galatasarayda kapalı defanslara karşı, ölümüne dalan stoperlere karşı oynamak bir olmaz.

Diagne icin Kasımpaşa ile anlaşamayan Galatasaray yönetimi yeniden Alan ve Tetteh i gündemine aldi ? blackmirror bannersnatch gibi . Olmadı basa don

Sıcak bilgi.. Vida Babel aracılıyla Fulham’a “Beni alın” mesajı gönderdi.. Fulham Serdar Aziz için de fiyat sordu.. Serdar’ın İngiltere’ye gitme olasılığı çok zayıf..
Nevzat

Tek atımlık kurşunumuz var milletin beyni bunu almıyor maalesef. Kulübün durumu baya leş şu an, artan kur vs. de işin içine girince iş baya sıkıntı. Daha kariyerli, net isim bekliyor herkes normal olarak. Şimdilik yeter mi bilmiyorum ben sadece videolardan izledim, izlemeden sallamayı sevmiyorum da tutmazsa ağır yapışır üstümüze gibi. Elimizden çok kolay çıkarabileceğimiz bir kariyeri var ben mi göremiyorum?

olumlu bakanların bir kısmı özetlerden oyuncuyu takip etmiştir. bir kısmı da hoca istiyosa olur diyenlerdir.

burada oturup kasımpaşanın 3-4 tane maçını izleyenlerin sayısı 1-2 kişiyi geçmez. belki hiç yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt