Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu geldi aklıma.

c3f17b4329415ba1682847c07912aed6.jpg

diagne-g.saray son durum:
kasımpaşa, 10+ milyon euroluk bonservisi g.saray’dan peşin istedi..
kulüpler rakamda da net anlaşma sağlayamadılar ama transferin önündeki en büyük bariyer; bu “peşin ödeme” şartı..
g.saray şu an düşünme aşamasında..
i. seten demis galiba bunu, g.saray yazan bir tek o varda.

su kasimpasa comarlarini zengin edecegimize forvetsiz oynayalim 5 ay umrumda degil.
13 milyon euro pesin isteyip bir de eren'in maasini odeyemeyiz demisler, cok iyi ya :)

Gol sayısı önemli değilmiş, karakteri önemliymiş.
O zaman Eren'in ne günahı var.
Karakterli adam ama bizi taşıyacak sayıda gol atamıyor.

1 aydır boşuna yazmışız burda o kadar oyuncu öneren renktaşlarım falan bu scout ekibide boşuna para alıyor yollayın gitsin marcao yerine malatyadan minayı alırdık olur biterdi,şuanki gündeme bakarak sadece emre mor gelirse sevinirim..

Emre Mor mu? Sokakta onun gibi yüzlerce çocuk var. Fazlasıyla abartılan yetenekli ama profesyonel olamayacak bir isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altı aydır geceli gündüzlü çalıştığını iddia edip transferin son günü 15 km ötedeki adama 10+ milyon Euro gömmek. Müthiş bir planlama, çalışma, beceri gerçekten.

Atakanbodan’in. Eski uA koordinatoru. Ulan ua da mi thosak geciyor? Basketbolda yasak yokmu?

20 gun once bunların yasanacagını yazmıstık. 13m diagne icin veren hain oglu haindir
Transfer dönemi açılmadan nöbete şöyle bir şey yazmıştım. Albayrak yurtdışından forvet falan getiremez transferin son günü Diagne'yi yoklar, Kasımpaşa 10 milyon euro para isteyince tv karşısına geçip Galatasaray'ın parasını çöpe atamayız diye ağlamaya başlar diye yazmıştım.

Sağ olsun yönetim beni hiç yanıltmadı hepsi tuttu. Tek bir şey kaldı Abdürrahim Bey'in tv karşısına geçip biz bu paraları veremeyiz diye açıklama yapması.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizde 15milyon var ve son güne kaldık siz olsaniz soyabildiginiz kadar soymazmisiniz o yüzden herifler çok haklı ben olsam fazlasını isterim karşımda keriz var nasıl olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt