- 30 Ağustos 2009
- 30.532
- 20.728
- 2.763
Şaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.
di santo artık hayırlı olsun diyebiliriz renkdaşlar tam bi tangocu kendisi
bonservis ve maasla ilgili bilgi var miNe tangosu, klasik dans bile edemez bu avare.di santo artık hayırlı olsun diyebiliriz renkdaşlar tam bi tangocu kendisi
varmı başka isimresmi teklif belgesi gelmişti...
alfredo morelos haberinin kaynagi fotospordur arkadaslar foruma tasima ihtiyaci hissetmedik
10 dakika önce başlamış. SıçtıkMuslera Franco Di santo'yu takip etmeye baslamis.
maalesefvarmı başka isim
Kızma be selim kardeşim keşke olsa da hep beraber keyfini sürsek.sana şimdi bişey derdimde neyse
bravo iyi yaptın, triplere girmeye devam et
Levent bey asamoahŞaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.
Sıcak Gelişme
Galatasaray, Brezilyalı futbolcusu Maicon’un Japonya’ya transferi için görüşme halinde.
Bu transferin yarın netleşmesi bekleniyor. aguero higuain karışımı bi oyuncu kendisi renkdaşNe tangosu, klasik dans bile edemez bu avare.