Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mitroglou gelirse sinan ilk 11 oynar net

Bence forvet oyuncumuzun ayagina topun yakismasindan yada top sürme adam calimla yeteneginden ziyade ceza sahasindaki etkinligi önemli

bu kadeh senin şerefine mitrogluu

1548794157537.webp

ne güzel pato alan gibi iki teknik ,hareketli,çalım becerisi yüksek forvetlerimiz olcak diye seviniyoduk kazmalara dönüş yaptık bu pivot forvet sevdasının abv,özelliklede gündemdeki isimlerinde abv mitroglou ve di santo başta olmak üzere

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

Cipe , Linnes , Semih , Emre.T , Donk , Selcuk , Emre.A , Yunus , Sinan , Mitroglou

Superb

Bitiricilik zayıf o kesin ama top fln tutar indirir en azından,keşke pato fln olsa ama hayal tabi.

bitiriyor yaw oynadigi liglerde gol/dk hep iyi
oyun olarak da fevkalade mobil ve gerektiginde defansi follos edecek hareketleri deneyebilen biri
tam bir ozguven ile kendini gostermeye musait forward topcusu gibi

Ben Diagne ve Mitroglou haricinde bir sürpriz bekliyorum "FV Bölgesinde"

Maicon'u niye hep son gün göndermeye çalışıyoruz gönderin 2 hafta önceden sonra kimi alıyorsanız alın

Beyler konuşuldu mu bilmiyorum olur da benficayı elersek listeye transfer döneminden sonra eklenenlerden başka yeni oyuncu ekleyebiliyor muyuz ? Son 16 ya kalınca 3 oyuncu daha eklenmiyor mu ? Şu sistemi tam manasıyla bilen bi yazabilir mi ?

Lan ben 2 saat öncesine kadar seleznova fittim noluyor lan diagneler mitroglular luyindamalar felan mitrogluna burun kıvıran bile var süper ortam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt