Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampla da izle. Bi sene sakat gecirdi diye kronigi kalmadi, serefi kalmadi namusu kalmadi. Bi sezon öncesi 38 macin 34 ünde oynadi
Yaw bizene bi sezon oncesinden adam bizde top oynamadi top banane diger takimda 38 macta 34'de oynadiysa.Sahada olsa katki verecek verdide ona bisey demiyoruz zaten.Kronik sakat olmayan adam en fazla 3 mac veya 5 mac.kacirir darbeye bagli olmadan .Bu sene insallah oyle olmaz diye umut edelim ama durmadan Monocoda sukadar maca cikti diye savunma artik

Yaw bizene bi sezon oncesinden adam bizde top oynamadi top banane diger takimda 38 macta 34'de oynadiysa.Sahada olsa katki verecek verdide ona bisey demiyoruz zaten.Kronik sakat olmayan adam en fazla 3 mac veya 5 mac.kacirir darbeye bagli olmadan .Bu sene insallah oyle olmaz diye umut edelim ama durmadan Monocoda sukadar maca cikti diye savunma artik
Kronik sakat demek icin bende son 3 sezonunu senin icin son 1 sezonu gösteriyorum iste. Adam ne bizde nede önce monacoda kamp yapmadan oynadi. Bu da mahfetti kendisini. Simdi anladin mi neden dedim bunu? Yok halen anlamadiysan daha da yapacagim yok

Kronik sakat demek icin bende son 3 sezonunu senin icin son 1 sezonu gösteriyorum iste. Adam ne bizde nede önce monacoda kamp yapmadan oynadi. Bu da mahfetti kendisini. Simdi anladin mi neden dedim bunu? Yok halen anlamadiysan daha da yapacagim yok
Ben doktor degilim kronikten anlamam ama belki bize gelince basladi bu kronik olayi nerden bileyim ben kampla filan aciklanacak bi durum yok.Bu sene izleyip gorucez ama bosuna savunmamak laziM.yada Falcao sandigimiz kadar profesyonel degil kendine iyi bakmiyor.

Ulan su real madrid videosunu gordum yine uzuldum.icerdeki real madrid ve psg mac sonuclari resmen haksızlık ya.bu sezonun tamami haksizlik zaten.
O mactan sonraki yorumlari oku forunda kimse begenmemisti bizi o gun r.madridle filan oynuyoruz daha ne istiyorsunuz diyorduk.Real eski real degil filan deniyordu

bende transfer istiyorum her takım yaptı

Ben doktor degilim kronikten anlamam ama belki bize gelince basladi bu kronik olayi nerden bileyim ben kampla filan aciklanacak bi durum yok.Bu sene izleyip gorucez ama bosuna savunmamak laziM.yada Falcao sandigimiz kadar profesyonel degil kendine iyi bakmiyor.

Bir kamp görsün bakalim ne olacak. Benim de hic umudum yok ama bekleyelim.

Öyle 1 sene icinde olacak sey degil. Monacoda da ara sira adalesi atip 1-2 mac kacirdi sadece. Bizde 4-5 oldu. Bizde bir agir sakatlik gecirdi onda da ucuz kurtuldu/kurtulduk (tendon). O yirtilsaydi.. adil o zaman gg olurdu

lazyo bile kuzeyli oyuncuları yöneliyor satabilme ihtimalinden dolayı bizse bizi silksinler diye arapların götünden ayrılmıyoruz

niye bizde linnesi almadik mi xd

guney amerikalilara yonelsek daha iyi olur zira piyasa yapan onlar asilnda
Harbi futbolcular aşırı düzleşmeye başldı, güney amerikadan 2 adam geçen estetik hareket yapan bi genco çıksa hemen kapış kapış ediliyor. Millet sıkılmaya başladı düz oyunculardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt