Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.548
- 40.261
- 3.413
Para?Mensaha karsilik sener jimmy emre giderse yedek olarak sag beke omer ali sol beke umut meras gelebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para?Mensaha karsilik sener jimmy emre giderse yedek olarak sag beke omer ali sol beke umut meras gelebilir
Uefayı zorlarlar önümüzdeki senebjkin bok gibi kadrolari var ama sergenle iddiasiz degiller bence
Linnes var 2 kanatta da yedek olacak, ömer var ayrıca sol bek. Umuta paramız yok. Ömer ali belkiMensaha karsilik sener jimmy emre giderse yedek olarak sag beke omer ali sol beke umut meras gelebilir
Hareketlere bak. Yonetim ... cekmis galiba.
Linnes var 2 kanatta da yedek olacak,
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O boş kaleye atmaya çalışırken bile sakatlanır.adelesini tutarak çıkarlemina gol atip taraftara "sus" isareti yapacaktir
Bir yere gitmez bu sözleşme ile mecbur kullanacaz*4 yildir takimda olup ilk11 oyuncusu olamayan ama yilda 1.4m kazanan yedek
Şeye benzemiş, PS'te sürekli yenildikten sonra "şimdi başlıyorum" diyip sırtını dikleştiren ama yine yenilen elemanlaraTam kezbanlik bir hareket
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
egetürk sucuguna 2-3 ay önce fena zam geldi reisTam kezbanlik bir hareket
Mal, çöp, beyinsiz gibi ifadelerden uzak duralım lütfenO boş kaleye atmaya çalışırken bile sakatlanır.adelesini tutarak çıkar
Ben 10,50e aliyorum bakkaldanegetürk sucuguna 2-3 ay önce fena zam geldi reis
Bir yere gitmez bu sözleşme ile mecbur kullanacaz
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim burada 11-12Ben 10,50e aliyorum bakkaldan
Hareketlere bak. Yonetim -... cekmis galiba.