Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Draleksback var twitterde , fenerin en iyi duyumcusu eger orada emre kilincla, birsey yazarsa gecmis olsun.

fenerbahçenin nasıl lisans çıkaracağı hakkında fikri olan

Keşkee Trabzon ona o maaşı verir mi acaba
Oynama garantisi şartıyla maaşını 900k ya bile indirtir geri Linnes. Para pulda gözü olduğunu sanmıyorum, yıllarca bizde takımın en az maaşlı oyuncuydu. Bu adamın hedefi 1-2 sene sonra Norveç'teki köyüne gidip yerleşmek. Yatırım bile yapmamıştır şimdiye kadar.

@Ahmed Arif Kesen Sen seversin kamil gibi transferleri :D
Keşke hep o tarz oyuncular alsak ama bizimkilerin haberinin olduğundan bile şüpheliyim.

Varsa yoksa Anadolu takımlarının çöplerini milyon euro'lar verelim :(

Şu mensah'a bile toplamda 5 m€ teklif eden futbol aklı ile yarışın icindet daha fazla kalamayiz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Fifa 18 kariyerimde polonyalı çetesi kurmuştum zamanında. Gumny, Zurkowski, Szymanski ve Jozwiak. Tam bir scout chefiyim.

Keşke hep o tarz oyuncular alsak ama bizimkilerin haberinin olduğundan bile şüpheliyim.

Varsa yoksa Anadolu takımlarının çöplerini milyon euro'lar verelim :(

Şu mensah'a bile toplamda 5 m€ teklif eden futbol aklı ile yarışın icindet daha fazla kalamayiz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
mensaha 5 veren gerçekten futbol cahilidir ya :D

Dingil başkanları sözleşme imzalamadığı ve Galatasaray haberleri çıktığı için 2.yarı kadroya alınmadı yapmayın harcamayın çocuğu gelmeden
Tamam kadrodaykende izledik top surmede ciddi sikintilari var cok kez top arkasinda kaldigini gordum potansiyel var yok degil ama dar alan meziyetleri konusunda cok suphelerim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt