Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil denen adam bı anda hit oldu.İzleyen varmı emin değilim.Su YouTube videosundan adam almayı Özer hurmacı ,Gökhan vs vs.den sonra birakmadiysak bundan sonra bırakmayız.Azaltalim bari.😅

özer'i 2009'da alacaktık ama ankaraspor'a gönderilecek oyuncularla ilgili sıkıntı çıkınca transfer yatmıştı. sezon bitmeden anlaşmak üzereydik ama iş yatınca fener'e gitmişti.

youtube'da bir videosu vardı. onu izleyip gaza geliyorduk. işte o video ;D

Bir tek ben mi heyecanlanıyorum Avrupa Ligi için? Açıkçası Şampiyonlar Liginden daha çok hoşuma gidiyor. Sürprize daha çok yer var. Ayrıca şu anda bizim yerimiz ŞL değil AL'dir. Bakın yılların bitik ajax'ı şampiyonlar liginde 2 sene önce yarı final oynamadan önce, AL'de final oynadı, o kadro zirveye bu yollardan geçerek geldi. Kulüp puanımızın ne kadar leş olduğunu hatırlatmaya gerek yok. 2 sene burda çeyrek final oynasak çok sevinirim ben.

2 m teklif etmişiz. 3-3.5 gelirse kabul edilebilir diyor

Bir tek ben mi heyecanlanıyorum Avrupa Ligi için? Açıkçası Şampiyonlar Liginden daha çok hoşuma gidiyor. Sürprize daha çok yer var. Ayrıca şu anda bizim yerimiz ŞL değil AL'dir. Bakın yılların bitik ajax'ı şampiyonlar liginde 2 sene önce yarı final oynamadan önce, AL'de final oynadı, o kadro zirveye bu yollardan geçerek geldi. Kulüp puanımızın ne kadar leş olduğunu hatırlatmaya gerek yok. 2 sene burda çeyrek final oynasak çok sevinirim ben.

Surpriz dedigin bir koy takimina elenmemiz

Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi

Dion Lopy

Emre.K - Mensah - Arda - Jozwiak

Falcao

EerisstXoAMA7JD

Saçmaladın

Mensah transferi zerre heyecan yaratmıyor ama bu Kamil J. gibi oyuncuların adı çıktıkça seviniyorum.
İnşallah bu transfer döneminde bizi yanıltırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt