Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Bu çocuğa yatırım yapsalar keşke 3 yıl sonra 80 90 en az. Manchester United istiyor diye biliyorumİstenen Arjantinli Almadaysa var ya of of of
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuğa yatırım yapsalar keşke 3 yıl sonra 80 90 en az. Manchester United istiyor diye biliyorumİstenen Arjantinli Almadaysa var ya of of of
Kap sürekli açık renktaş. Borsa ile ilgilenen arkadaş varsa Dm den yazabilir mi? Fena çakıldık gibi.Kap yarın sabah 9da açılıyor.
olmamıs ham 1 adama talip oluyorlar.Yunus icin benim pek umudum yok. Atalayi görmek lazim. Bu sene oynar zaten cok mac var
olmamıs ham 1 adama talip oluyorlar.
alt yapıda da bu sezon bayağı skor yapmış. zaman verip sabretmek ve doğru yönlendirmek lazım. Sabriye verilen zamanın, gösterilen tahammülün yarısı gösterilmiyor bu çocuklara. veya semihe veya aydın yılmaza.
0 çektiler ya zamanında orada düştü ortalamavay be fb ortalama 1 puan bile alamamis
neyseki bizde 1 gol attik, cok rezil olmadik o yönden0 çektiler ya zamanında orada düştü ortalama![]()
Keşke de ne para yeter ne de oyuncuyu ikna edebiliriz potansiyeli çok çok yüksekBu çocuğa yatırım yapsalar keşke 3 yıl sonra 80 90 en az. Manchester United istiyor diye biliyorum