Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak ın hala transferde görev alması çok üzücü

Bence üzücü değil rezillik..

Sen Göz göre göre artık ben buna hata demiyorum bu işbilmezlikleri yapıyorsan, klübü düşünmüyorsan taraftarda bunu görür ne forma alır nede başka bir ürün...

Premier Lig kulübü Crystal Palace, 30 yaşındaki Cheikhou Kouyate'nin kiralanması konusunda Galatasaray'a olumlu yanıt verdi. Palace'ta senelik 2.5 milyon Euro'ya oynayan Kouyate'nin bu maaşının Galatasaray cephesinde kabul görmesi mümkün görünmüyor. Zira Sarı-Kırmızılılar, mevcut kontrat yükünü de olabildiğince azaltmaya çalışıyor. (webaslan)

Varsın 20-25 maç oynasın lemina riske değer bir futbolcuydu .. bu adam tam sezon oynasa şampiyonluk getirebilir bizim de zirve yaptığımız dönem seri-leminanin form buldugu dönemdi.. melodan beri böyle orta saha gelmedi lige ciddi anlamda üzüldüm parçalı dışında görmek çok koyacak

Andone Seri ve Leminaya henüz veda edilmeden başka takıma gitmelerini konuşmaya gerek yok belliki pazarlık falan dönüyor bir şeyler

Tamam arkadaş adamlar sallama haber yapıyor da az kafa çalıştırmak lazım sivasspor neden yasini satsın diye, hazır emre satılmışken gelecek sene de sınır geliyorken üstüne bu sene belki avrupada parlayıp piyasa yapılıp satılcak borcu da yok kulübün yasini sivas neden satsın az mantık yahu

Tamam arkadaş adamlar sallama haber yapıyor da az kafa çalıştırmak lazım sivasspor neden yasini satsın diye, hazır emre satılmışken gelecek sene de sınır geliyorken üstüne bu sene belki avrupada parlayıp piyasa yapılıp satılcak borcu da yok kulübün yasini sivas neden satsın az mantık yahu
Yasini nasıl parlatıp satacaklar seneye adam 34 yaşında olacak ?

Yasinin Avrupa'da ne piyasası olacak ya herif 33 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt