Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
55 milyon tl dedi Yılmaz Erdoğan.

Vay anasını be televizyondan 7-8 milyon euro geldi resmen

geçen sene mi önceki sene mi ne yine böyle polonyalı muhabbetleri vardı ozaman da manu falan izliyor deniyordu. heriflerin adını hatırlayamadım kanat oyuncusuydu biri.
yarın ortaya yeni bi isim atılıp bunlarıda unutacakmısız gibi geliyor.

55 milyon tl dedi Yılmaz Erdoğan.

Vay anasını be televizyondan 7-8 milyon euro geldi resmen
Bunun en az yüzde 30u reklam ve benzeri yere gider, fener güya 250 milyon tl topladi hala açliktan nefesleri kokuyor,kulüplerin kurtuluşu kesinlikle genç oyuncular bulup satmaktan geçiyor..

giden yok gelen 2-3 bonservissiz disinda olmasada olur diyebilecegin transferler

abdür transfer bitirmekten aciz

yönetim oyuncu satamiyor

bonservis harcamasi yapamiyorsun, yapsan bile mensah diye tutturan bir fatih hocan var

Bunun en az yüzde 30u reklam ve benzeri yere gider, fener güya 250 milyon tl topladi hala açliktan nefesleri kokuyor,kulüplerin kurtuluşu kesinlikle genç oyuncular bulup satmaktan geçiyor..
Geliri TL olup da euro ve dolar harcamak zorunda olan kulüpler ne yapsin? ülke ekonomisi iflas etti!

Fenere gelen para ellerine bile geçmeden bankaya gitti bırak reklamı falan. Kulüplerin kurtuluşu satılmaktan geçiyor

Fernando son sezon kac maca cikmisti basmistiniz muzmin sakati gorduk adam maca cikti yerine nzonzi geldi olmadi tam lemina yerini doldurdu oda sakatliga takildi ayni fernando gibi bunuda yollarsak yerine gelen bu katkiyida veremez emin ol

e sakattı? falcao ve lemina hiç sakatlanmamış olsa biz covidden sonra uefa’ya kalmaya mı oynardık

7-8 milyon euro’nun 3 milyonu Bernard Mensah için kullanılır.

Sergen hoca baya istiyor kendisini.
🤷🏻‍♂️

Yav he he 13 milyonu bu kazmaya ben verdim taraftar dedi gomisi sat son gun kasimpasanin kucagina otur taraftar kadar kafana tas dussun Taraftarin bu sorunlu adami parlatma gibi derdi olamaZ bu yonetimin aponun terimin sucudur git onlara veryansin et bes para etmez adami izlemek zorunda degilim diagneyi izleyip sinir krizi gecirmeye niyetim yok
Git baska takimi destekl destek olmayacaksan kostekte olmayacaksin.Alinmis bir kere yapacak bisey yok degerlendirecegiz Diagne oynamaasin o oynamasin bu oynamasin cik sen oyna o zaman .

Salı günü hareketli olacak demek duyumculuk mu yav? Duyumunda bi şanı şerefi vardı bir zamanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt