Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam galiba istediği topçuları duyum diye veriyor@Futbolig1905: ÖZEL | Galatasaray'ın Belhanda'nın yerine düşündüğü isimlerden biri Midtjylland'ın 22 yaşındaki futbolcusu Evander.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun en az yüzde 30u reklam ve benzeri yere gider, fener güya 250 milyon tl topladi hala açliktan nefesleri kokuyor,kulüplerin kurtuluşu kesinlikle genç oyuncular bulup satmaktan geçiyor..55 milyon tl dedi Yılmaz Erdoğan.
Vay anasını be televizyondan 7-8 milyon euro geldi resmen
Geliri TL olup da euro ve dolar harcamak zorunda olan kulüpler ne yapsin? ülke ekonomisi iflas etti!Bunun en az yüzde 30u reklam ve benzeri yere gider, fener güya 250 milyon tl topladi hala açliktan nefesleri kokuyor,kulüplerin kurtuluşu kesinlikle genç oyuncular bulup satmaktan geçiyor..
Fenere gelen para ellerine bile geçmeden bankaya gitti bırak reklamı falan. Kulüplerin kurtuluşu satılmaktan geçiyorBunun en az yüzde 30u reklam ve benzeri yere gider, fener güya 250 milyon tl topladi hala açliktan nefesleri kokuyor,kulüplerin kurtuluşu kesinlikle genç oyuncular bulup satmaktan geçiyor..
Fernando son sezon kac maca cikmisti basmistiniz muzmin sakati gorduk adam maca cikti yerine nzonzi geldi olmadi tam lemina yerini doldurdu oda sakatliga takildi ayni fernando gibi bunuda yollarsak yerine gelen bu katkiyida veremez emin ol
Git baska takimi destekl destek olmayacaksan kostekte olmayacaksin.Alinmis bir kere yapacak bisey yok degerlendirecegiz Diagne oynamaasin o oynamasin bu oynamasin cik sen oyna o zaman .Yav he he 13 milyonu bu kazmaya ben verdim taraftar dedi gomisi sat son gun kasimpasanin kucagina otur taraftar kadar kafana tas dussun Taraftarin bu sorunlu adami parlatma gibi derdi olamaZ bu yonetimin aponun terimin sucudur git onlara veryansin et bes para etmez adami izlemek zorunda degilim diagneyi izleyip sinir krizi gecirmeye niyetim yok
100 m TL UEFA'dan belge almak için harcadılar yoksa katılamıyorlardı muhtemelen bazı yöneticiler kendi ceplerinden verdi o parayı tahsis etmek için organizasyonu yapıyorlar7-8 milyon euro’nun 3 milyonu Bernard Mensah için kullanılır.
Sergen hoca baya istiyor kendisini.
![]()