- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Kaluda bonservis istiyo olabilirler ama zaten zorunlu opsiyonla gelecek ve parayı alacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar satmistik?Bilek Kampanyasında kazanılan paranın yarısı Arda beye Gitti.
Transfer Istihbarat Şefi
Valla ben yabanci basina inanıyorum.sizin paylastiklarinizla 15 yasindayken ilgileniyordumalakasi yok
Bende diyordum bu transfer nöbette birşeyler eksik... Ahmed Musa Haberleri miş

şef ben arfa girişimi var mıBende diyordum bu transfer nöbette birşeyler eksik... Ahmed Musa Haberleri miş
Transfer Istihbarat Şefi
Kamıl Jozwıak’ı hoca çok istiyormuş.Düne kadar Gala Sevgisi ve Ilgaz Çınar dışında adını bilen yoktu..
Kalu haberi doğrudur,3 ay once de haberler vardi anlaştığımıza dair.kalu gelir insallah ha olmadi mutlaka biri gelir onun gibikalu haberi çıktı hepsi sazan gibi atladı şimdi menajer haberi oldu madem yalan anında yazacaksın..
Gala Sevgisi kimdir ? Sadece bugün ismini duydum. Anlaşılan hak ettiği değeri görmüyor.
Hocanın sevdiği oyuncu dır ve kendisi liste de bulunmaktadır,şef ben arfa girişimi var mı
Ahmet denizci var değerini bilemedikforumdan bir kişi twitter hesabı açıp duyumculuğa başlasın renkdaşlarımız takip yapıp gereken desteği versinler eğlenelim biraz...
Alp Pehlivan transfer kurgularını kafasında yapıyor