Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diomande efso yav fakir kantesi herifhıc olmadı bı tane dıomande gıbı lawal gıbı fızıklı kazmator ön lıbero bulun saka mı yapıyosunuz taylan ömerle sezona gırmek nedır
Sosa gelince bu sefer de onu göndermek için 40 takla atarız. Ben ayrıca orta saha tandemini Seri - Mensah şeklinde yapalım diye bir beyanatım olmadı. Seri'nin futbol zekası ve kalitesi ligdeki hiçbir orta sahada yok. Ha ben Seri'nin kalmasını da istemiyorum çünkü bize göre lüks bir oyuncu, Seri'nin adam akıllı randıman vermesi için kadroyu ona göre şekillendirmek gerekir. Bu da bizim bütçemizi ve imkanlarımızı aşacağı için kalsa bile gerçek kalitesini zor yansıtır sahaya. 3'lü orta saha oynayacaksak 1 tane Fernando tipinde defans yönü güçlü ön libero, diğeri Ndiaye gibi topla dripling edebilen enerjik bir B2B, diğeri de gol yollarında etkili olacak bir orta saha lazım.Ha evet Mensah-Seri gelirse destan yazacağız Sosa kimmiş, Sanki Seri gelirse tapusuyla gelecek 1 sene oynayıp gidecek seneye yine adam arayacaksın Sosa ile hiç değilse kaliteli topçu görürüz. Adamın gittiği takım ihya oldu ligde nerdeyse. Bende istiyorum oraya bonservisli 10 numara adamlar ama yok Sosa gelse mükemmel olur hiç yaşlıydı şöyleydi muhabbetlerine girmem. Sosa zaten deep lying playmaker oynuyor bu rolü muhteşem yapar Seri yerine.
Ayak tenisinden ortada sıçana terfi edecekmişizOrtasahaya adam almamak ne demek yaw kimle oyniycaz ortasahada
sanki kendisi cok becerikli yav kurdu kadroyu işte 6. olduk napalımHocam muhtemelen bu kadar beceriksizliğin içinde şuan mermer tokatlıyodur
takımdaki orta sahalara bakıyorumhıc olmadı bı tane dıomande gıbı lawal gıbı fızıklı kazmator ön lıbero bulun saka mı yapıyosunuz taylan ömerle sezona gırmek nedır
sanki kendisi cok becerikli yav kurdu kadroyu işte 6. olduk napalım
Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var." (Radyospor)
hep basa dönüyoruz usta bu böyle olmaz yok mu tudor 2 transfer yapalım sürekli köşeye sıkışıyoruz2 senede şampiyon olduk. Hep olumsuz tarafından bakarsan olmaz.
Oha Nainggolan haberleri dolanıyor.