Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var." (Radyospor)

yalnızca orta saha değil kanatlar da boş sayılır. arka dörtlü hariç yeri garanti adam yok.

para da yok.

harika bir sezon bizi bekliyor gibi :(

Ha evet Mensah-Seri gelirse destan yazacağız Sosa kimmiş, Sanki Seri gelirse tapusuyla gelecek 1 sene oynayıp gidecek seneye yine adam arayacaksın Sosa ile hiç değilse kaliteli topçu görürüz. Adamın gittiği takım ihya oldu ligde nerdeyse. Bende istiyorum oraya bonservisli 10 numara adamlar ama yok Sosa gelse mükemmel olur hiç yaşlıydı şöyleydi muhabbetlerine girmem. Sosa zaten deep lying playmaker oynuyor bu rolü muhteşem yapar Seri yerine.
Sosa gelince bu sefer de onu göndermek için 40 takla atarız. Ben ayrıca orta saha tandemini Seri - Mensah şeklinde yapalım diye bir beyanatım olmadı. Seri'nin futbol zekası ve kalitesi ligdeki hiçbir orta sahada yok. Ha ben Seri'nin kalmasını da istemiyorum çünkü bize göre lüks bir oyuncu, Seri'nin adam akıllı randıman vermesi için kadroyu ona göre şekillendirmek gerekir. Bu da bizim bütçemizi ve imkanlarımızı aşacağı için kalsa bile gerçek kalitesini zor yansıtır sahaya. 3'lü orta saha oynayacaksak 1 tane Fernando tipinde defans yönü güçlü ön libero, diğeri Ndiaye gibi topla dripling edebilen enerjik bir B2B, diğeri de gol yollarında etkili olacak bir orta saha lazım.

Hocam muhtemelen bu kadar beceriksizliğin içinde şuan mermer tokatlıyodur

hıc olmadı bı tane dıomande gıbı lawal gıbı fızıklı kazmator ön lıbero bulun saka mı yapıyosunuz taylan ömerle sezona gırmek nedır
takımdaki orta sahalara bakıyorum

17847.jpg

Eger gercekten FFP'den dolayi oyuncu alamiyorsak hic olmazsa Bonaventura'yi alalim.
Lerma
Bonaventura
10 numara da Emre filan idare edilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt