Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.314
- 18.482
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi Kira + Seneye zorunlu satın
Çok şükür seneye FFP bitiyor ve Bonservis vermede rahatlayacagiz.
FEG, Babel ve Belhanda nın yükü de çok şükür gidiyor.
Transfer Istihbarat Şefi
ffp de yüzde 70 lik sapmaya izin veriyor uefa pandemi dönemiyle ayrıca oyuncu alıp satışı sonra da yapabilirsin
Mensah pek 8 gibi degil ya sanki 10 no kafasinda____Mensah_Kouyate
Kalu_____Götze__Józwiak
_________Falcao
Bam Bam Bammmm
Transfer Istihbarat Şefi
Git onu dedeye sor bizi hizli iki kanat iki tane tempolu ortasaha lazim biri Selcuk gibi digeride meloolmayıp da nolcakmış feghouli ve akbabayla mı oynucaktık
Yeni mi buAbdurrahim Albayrak : Hoca ile hergün iletişim halindeyiz.Şimdi bakıyorum televizyonda , internette bir sürü isim dolaşıyor.Hoca da görüyor bunları , gülüyoruz.Yine bir takım hesaplar, isimler dönüyor.Şunu alenen belirteyim , hocanın da bilgisi vardır, piyasada ismi çıkan hiçbir oyuncu ile ilgimiz yoktur.Olsa ben söylerim zaten , çok gizli yürütmeye çalışıyoruz ama bu haberler Galatasarayımıza zarar veriyor.Taraftar müsterih olsun , hocamız çok güzel bir kadro kuracaktır. (Radyospor)
Zahmet olacak ama 6-8 numara alabilir misinizAbdurrahim Albayrak : Hoca ile hergün iletişim halindeyiz.Şimdi bakıyorum televizyonda , internette bir sürü isim dolaşıyor.Hoca da görüyor bunları , gülüyoruz.Yine bir takım hesaplar, isimler dönüyor.Şunu alenen belirteyim , hocanın da bilgisi vardır, piyasada ismi çıkan hiçbir oyuncu ile ilgimiz yoktur.Olsa ben söylerim zaten , çok gizli yürütmeye çalışıyoruz ama bu haberler Galatasarayımıza zarar veriyor.Taraftar müsterih olsun , hocamız çok güzel bir kadro kuracaktır. (Radyospor)
Açıklaması: Kimle görüşsek kaptırdık. O yüzden kimseyle görüşmüyoruz. Böylelikle listemizde bilinmiyor.Abdurrahim Albayrak : Hoca ile hergün iletişim halindeyiz.Şimdi bakıyorum televizyonda , internette bir sürü isim dolaşıyor.Hoca da görüyor bunları , gülüyoruz.Yine bir takım hesaplar, isimler dönüyor.Şunu alenen belirteyim , hocanın da bilgisi vardır, piyasada ismi çıkan hiçbir oyuncu ile ilgimiz yoktur.Olsa ben söylerim zaten , çok gizli yürütmeye çalışıyoruz ama bu haberler Galatasarayımıza zarar veriyor.Taraftar müsterih olsun , hocamız çok güzel bir kadro kuracaktır. (Radyospor)
ffp de yüzde 70 lik sapmaya izin veriyor uefa pandemi dönemiyle ayrıca oyuncu alıp satışı sonra da yapabilirsin
onu tam olarak bilemicem hesaplara hakim degilim o kadar ama sadece yüzde 30 luk bir kısımdan sorumlu tutulacaksınPeki oyuncu satamazsak ne kadarlık harcamaya denk gelir bu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Piyasada ismi çıkan isimlerle ilginiz yoksa nasıl bu haberler bize zarar veriyor olabilir?Abdurrahim Albayrak : Hoca ile hergün iletişim halindeyiz.Şimdi bakıyorum televizyonda , internette bir sürü isim dolaşıyor.Hoca da görüyor bunları , gülüyoruz.Yine bir takım hesaplar, isimler dönüyor.Şunu alenen belirteyim , hocanın da bilgisi vardır, piyasada ismi çıkan hiçbir oyuncu ile ilgimiz yoktur.Olsa ben söylerim zaten , çok gizli yürütmeye çalışıyoruz ama bu haberler Galatasarayımıza zarar veriyor.Taraftar müsterih olsun , hocamız çok güzel bir kadro kuracaktır. (Radyospor)