Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Transfer A Spor da takip edilirGalatasaray, Mario Götze'ye teklif sunacak. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer Istihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer A Spor da takip edilirGalatasaray, Mario Götze'ye teklif sunacak. (A Spor)

EMRE KILINÇ
-4 Yıllık imza.
-4 milyon TL imza parası.
-7.5 milyon TL yıllık ücret.
Toplam maliyet,bu sezon vergileri ile birlikte 19 milyon TL'yi (2.2 milyon euro) bulacak.
Götze ile maaş konusunda anlaşırsak bize H.O. demek kalır bir tek.@Arif Ulu şef bugün kimler açıklanıyor? Götze ne durumda? Lemina ve Serinin yerine kim ya da kimler alınacak? Kimler yolcu?

Melih hayali haberler yazar, sen yenisin galiba kardeş
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Video yetişirse...kondisyoner de açıklansa güzel olurdu
Fenerbahce ganali sol bek Yatakta M‘Beni ile ilgileniyor.
Attack ve Technical vasat... kalsınGalatasaray'da Bartalli'nin yerine Luca Morellini getiriliyor...
[ @CNNTURKSpor ]
Sıcak mı çarptı ne sneijder i .. oldu olacak Milan Baros u falan da yoklayalım Kewell ı falanSneijder de bize gelmeden önce düşüşteydi ama bize verdiği katkı ortada eğer kronik bi sakatlığı yoksa ve maliyet açısından bizi zorlamayacaksa denenebilir götze
onu da mı ben paylaşmıştım acaba?Geçen seneki açıklamaya çok benziyor
Hiç girmeyelim zaten o işlereYönetimden alınan bilgi; Götze için herhangi bir girişimin olmadığı yönünde. (TRT Spor)