Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Deliyiz çünkü biz o kadar maaş alan adamları tutup üstüne de ffp varken transfer yapacağızBir suru kanat ismi cikiyor feghouli babel gitmeyecekse niye onlarla ugrasiyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deliyiz çünkü biz o kadar maaş alan adamları tutup üstüne de ffp varken transfer yapacağızBir suru kanat ismi cikiyor feghouli babel gitmeyecekse niye onlarla ugrasiyoz
Babel belhanda neyse de bence feg kalır.Bir suru kanat ismi cikiyor feghouli babel gitmeyecekse niye onlarla ugrasiyoz
Hocam şöyle söyleyeyim Götze'ye iki kulüp çalışanı tahsis etmişler arkasını viledalasınlar diye. O kadar diyeyim siz anlayın. Bağırsaklar sıkıntıda imiş.olayın evveliyatını bilmiyorum ki ne hastalığı varmış götze'nin?
Bildim bunu. Ya meslek lisesi ya da düz lise Beden dersi hazırlığı. Nerede olsa tanırım.Konu dışı olacak ama bu nedir yav?
![]()
İmparator isterse önümüzdeki temmuzu da bekleriz,izin veririz başkanOcak beklenir.
metabolik bir kas hastalığı ama net ismini öğrenemedim.Hocam şöyle söyleyeyim Götze'ye iki kulüp çalışanı tahsis etmişler arkasını viledalasınlar diye. O kadar diyeyim siz anlayın. Bağırsaklar sıkıntıda imiş.
Kız İsmet işini sessizce hallederVagon Necmi , Komodin Bahattin ve Dikiştutmaz Sabri'yi de çok yakında bu sektörde görmek isteriz.
miyopatimetabolik bir kas hastalığı ama net ismini öğrenemedim.
muhtemelen hastalığın semptomudur tekrarlayan ishal.
goetze bence toparlamaz artık
belhandaya 3-4 veren cıksa postalarız direk
feghouli ve catne 9-10 tamamdır
şu menajer kıyak yapsa bi ah be
Bitirmissiniz diyorsun tekrar alevlendiriyorsun morukSonunda götze konuşmayı bitirmişsiniz adam kas hastası ve bizim burada haberi yapan A spor bir şey demiyim daha fazla.
Yok beklemeyizİmparator isterse önümüzdeki temmuzu da bekleriz,izin veririz başkan
evet ama zibilyon kadar myopati var hangisi?miyopati
Yok beklemeyiz
valla detay bulamadım doktorum sadece miyopati demişler bi yazıdaevet ama zibilyon kadar myopati var hangisi?