Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Mensah bahsedigi kadar iyi oyuncu mu Belhanda dan iyi oyuncu ama bir Melo olabilir mi hadi Melo yu gectim bir Ndiaye olsa o da yeter

Riva'daki toplantı:
Fenerbahçe, ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılmasını talep etti.
Nihat Özdemir, tüm kulüplerin ortak, ıslak imzasının olması gerektiğini söyledi.
Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi.
(TRT Spor)

Bu Mensah bahsedigi kadar iyi oyuncu mu Belhanda dan iyi oyuncu ama bir Melo olabilir mi hadi Melo yu gectim bir Ndiaye olsa o da yeter
Mensah topsuz oyunda çok olmayan, ofansif orta sahada oynayan, adam eksiltebilen, canı isterse oynayan bir futbolcu. Koşan, basan bir oyuncu değil genel olarak.

Mensah a 5 maç sonra teneke bağlandığını görür gibiyim ama para yok takasta anadoluya yönelmek zorundayız kimseyide kızamıyorum.

Mensah , Tudor gibi bir ustanın ellerinde 2 yönlü harika bir oyuncuya evrilebilir ama Fatih Terim hocalığında 3 maç sonra bu lakayıt disiplinsiz satın diye taraftarın önüne atılır maalesef.

?
Omar luy marcao saracchi
? Seri
Feg(?) ?(Akbaba) Kilinc(Arda)
Diagne(Falcao)

Mensah-cam-rw-gk lazim

Cam-rw-gk hakkinda somut bir gelisme yok yakin zamanda en azindan belh ve babel gidene kadar olacaga benzemiyor

Türk oyunculara yönelince engin baytar gibi psikopat oyuncu bulmalıyız adem büyük biraz andırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt