Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an bile bir halt yapamıyorsak gelecek sene hiçbir şey yapamaz bizim yönetim zaten bahane de hazır olacak seçim vardı falan diye başkası gelirse o da aynı bahane 2 yıl iptal anlaşılan bu kafayla gidersek

Olm zorla kaşınıyon yav. Keramettin abi gel bana söv diyon resmen. Ne değişik adamsın sen. ;D
Herifin adını ilk kez duydum.
Gökhan Gönül demişsin, transfermark'a baktım. Herif son 10 maçın yarısında 11'de yok. Oynadığı maçlarda da 4-2-3-1'de bildiğin sağ kanat oynamış.
1 tane maçını izlediysen forumu bırakırım.
forumu birakmana gerek yok üstat

bursa ile tt arenada oynadigimiz macta cok begenmistim

playoff maclarinda da iyidi. bu adam avrupaya giderse topcu yaparlara onu

Hiç konuşulmadı dediğin dün Fatih Öztürk Galatasaray'a çok yakın diye haber geçti spor medyası. Sadece kaleci transferi şaşalı bir şey olmayacağı için çok gündem yaratmıyor. Kaleci halledilir. Ekim ayına kadar kaleye geçecek zaten en fazla. Sonra Muslera dönüyor. Diğer mevkilerde de her gün birisinin imzasının yakın olduğu söyleniyor. Daha ne olsun?

Oo Fatih konuşulmuş.Tamam şimdi içim rahatladı bak.Bunun gibi çöpler geleceğine Okan oynasın hiç farketmez.Kaleci kolay halledilmez.Feneri görüyoruz kaleci sıkıntısı yüzünden yıllardır muzdarip.Ne ekimi Muslera 2021 Ocağa kadar yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt