Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Orta saha transferi için son 10 gün daha fazla gecikirse ilk devre 17 maç 20 puan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan haber. Bunu dese o koltukta oturamaz zaten.Nihat Özdemir:
“Ben Fenerbahçe Başkanı olsam, borç yapılandırmasına imzayı atar ve kulübü düzlüğe çıkartırdım. Bu sayede limiti artırır ve takımı geçen yıl bile şampiyonluğa oynatırdım"
Ben KFC'den tavuk kova alacamakşama pilav var
O değilde bu forum yarra yemiş 10 dkkdır bu almancıların turkce almanca karışık postlarını okumaya çalışıyorum
O takımlarda bizim scout ekibine güveniyor demek kizaten biz isteyince hep zor oluyor elin fransizi pasg altyapısının en yetenekli bebesini alabiliyor büyük takımlar araya girmiyor biz kime takip olsak ya tothenham, Lyon, Inter, valencia, manu, westham, Napoli, schalke hepsi bekliyor
bit tane MYO mezunu var ya takimin anasını bekleyen 8.hata 30. dakika çöken takim yaratan o neyimizeyetmiyorKamp başlıyor ne kondisyoner var ne orta saha var bu iş nasıl olacak
Begenmedigin herkesi engelleyebilirsin.O değilde bu forum 10 dkkdır bu almancıların turkce almanca karışık postlarını okumaya çalışıyorum