Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arka taraf sırasıyla Oğulcan-Donk-Emre-Kerem önlerindeki ise Abdurrahim başkan temsili..
transfer-açıklaması-komedi-caps-1.webp

Çok karamsar olmam istemem ama transferi emre ogulcan kerem cakma norvecli ile açıp kapatabiliriz 🙂 bu ciddi olarak mümkün zira oyuncu satamadan sıcak para olmadan alamayiz teminatları veremedigimiz için gecikiyor bence islerimiz

Emre Kılınç'ın KAP'ı büyük ihtimalle yarın. Yönetim anlamlı bir şekilde paylaşacakmış. Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan kesin olarak bugün. (TransferWeb)

Kisacasi yeni transferin bonservisi son yillik bilançodaki
a) maddi olmayan duran varliklarin toplam net degerinin % 25 'ini veya
b) aktif toplamin % 5 'ini asarsa veya

yillik ücreti
a) satislarin maliyetinin % 5 'ini veya
b) aktif toplamin % 5 'ini

astigi durumlarda KAPa bildirim yapilacak, bu sinirlarin asilmadigi durumlarda bildirim yapilmayacak.

Maddi olmayan duran varliklari gecen sene 101,986 milyon liramis. Satislarin maliyeti 796,617 milyon liramis.
Bonservis = 25,5 milyon lirayi gectigi an bildirmelilerdi gecen sene.
Maasi = 39,8 milyon lirayi gectigi an bildirmeli oluyorlarmis.

Bu rakamlar gecen sene icin gecerli. Yani Luiz Gustavo 4 milyon € aliyorsa bile kapa bildirme durumunda kalmiyormus fener.

Kisacasi yeni transferin bonservisi son yillik bilançodaki
a) maddi olmayan duran varliklarin toplam net degerinin % 25 'ini veya
b) aktif toplamin % 5 'ini asarsa veya

yillik ücreti
a) satislarin maliyetinin % 5 'ini veya
b) aktif toplamin % 5 'ini

astigi durumlarda KAPa bildirim yapilacak, bu sinirlarin asilmadigi durumlarda bildirim yapilmayacak.

Maddi olmayan duran varliklari gecen sene 101,986 milyon liramis. Satislarin maliyeti 796,617 milyon liramis.
Bonservis = 25,5 milyon lirayi gectigi an bildirmelilerdi gecen sene.
Maasi = 39,8 milyon lirayi gectigi an bildirmeli oluyorlarmis.

Bu rakamlar gecen sene icin gecerli. Yani Luiz Gustavo 4 milyon € aliyorsa bile kapa bildirme durumunda kalmiyormus fener.

Bonservis 25'ten fazladır, aktif toplamın % 5'i 25 milyonun üstündedir.

Bugün 93lü biri olarak futbol izlemeye 2002'de başladığımı farkettim. Feyenoord'un UEFA kupası final maçını canlı izlediğimi hatırlıyorum ama 2002 öncesi yok bende. Babam da futbolla ilgilenmezdi, amcalarım fbli idi, kim beni Galatasaraylı yaptı hala muallakta 😁

Emre Kılınç'ın KAP'ı büyük ihtimalle yarın. Yönetim anlamlı bir şekilde paylaşacakmış. Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan kesin olarak bugün. (TransferWeb)
Galatasaray yönetimi halen anlayamadı. Şahıslar bizler için önemli değil, hizmetleri önemli. Kulüp evlatçılığa dönüyor iyice

bunlarda sporda sürekli temizlik soruşturmaları açılıyor belli dönemlerde. bi radara yakalanmışsa kuşlar bu sefer uefa,fifanın eline düşmüş olurlar ki kurtuluşları olmaz.

Yakalanmazlar ya, paraları bir şekilde 500-1000e bölüp o şekilde aktarıyorlar başka hesaplara. Denetim firmaları da bağımsız değil, göz yumuluyor.

Bir ara bitcoin'e de sarmışlardı, oradan da ciddi paralar aklandı.

2 tane kulübe transferini bir de emre kılınç transferini haftalardir yıldız gibi önümüze koymaktan bikmadilar yok bugün yok yarın.

Hay ben sizin yapacağınız işin
Aldıkları 4 adamdan 2si aylardır boşta olan topçular. Biri Rize'de yedekti, diğeri Acun abisiyle takılıyordu. 3.oyuncu ise Erzincan'daydı. Bunların nesi iyi hamle acaba? Hiç yutturmaya çalışmasınlar. Kerem bir ihtimal top oynar ama diğer ikisi bir halta yaramaz.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlaşılan bir halt yapamıyoruz

Satmadan yapamazsın. İçinde bulunduğumuz durum böyle kaç senedir. O yüzden her sene sıfırdan iskelet kuruyoruz. Sabretmek önemli. Dönem yeni başladı. Ben de tüm transfler kampa yetişsin çok isterdim ama bu durumda mümkün değil. Mensah olursa şu şartlarda inanılmaz olur. Ondan sonra da bekleyeceğiz satış olursa ya da kiralık vs fırsat doğarsa diye.

Aldıkları 4 adamdan 2si aylardır boşta olan topçular. Biri Rize'de yedekti, diğeri Acun abisiyle takılıyordu. 3.oyuncu ise Erzincan'daydı. Bunların nesi iyi hamle acaba? Hiç yutturmaya çalışmasınlar. Kerem bir ihtimal top oynar ama diğer ikisi bir halta yaramaz.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha maaşlar açıklanmadı ogulcanin maasi bahsedildiği gibi 5-6 milyon çıkarsa cümbüşü izleyelim :)

Bari çıkıp altyapıdaki çocukları deneyeceğiz imkanlarımız da bu hatalar yaptık daha dikkatli olacağız deseler kimse karşı çıkmaz elinden gelen desteği de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt