Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogulcan ıcın bu tarz bir acıklama olmaz bence
emre kılınc acıklanır aksam

ya neyse.ben gundemde ve begendiğimden kalu ve kamil gelsin diyorum.yarın baska isimler cıkar,onlara sararım.onlar gelsin isterim.bizde baglılık 0,transfer dönemi özgürlük ister....

öyle de bu transfer dönemi daha çok sibel canın hayatını kaydırdığı çağatay kayahan gibi değil mi sence de

Seri kalirsa ve etrafinda Mensah olacaksa sezon oynanmadan Orta siralarda bitirecegimiz gerçegini kabullenelim

seri mi. hiç ders almamış anlaşılan hocam. neyse bundan sonra ben de savunmam hocayı. zorla kendisini eleştirtmeye çalışıyor sanırım

Takımımı çok seviyorum fakat 2 milliyeti beş para etmez ve babel takımda kalırsa yeni sezonda takımı takip etmeyecegim muhtemelen Store'dan da zırnık almam bizim verdiğimiz paralari bu Arapları doyursunlsr ve evlat gibi kollasinlar diye vermiyoruz

Lan angel gomes lille gitmiş ve adamlar hemen kiraya vermisler.
Scout ekimiyim ben diye foto çekip instagram prim kasmasinlar

Seri gitsin
Belhanda gitsin
Lemina gitsin
Kaan gelsin
Mensah gelsin
Ndiaye gelsin ( daha iyisini bulamıyoruz )
Bir orta saha daha gelsin
Feguli bir sene daha oynar takım iyi ise feguli faydalı oluyor y
Yedek türk kaleci lazım
Ozarnafor kalsın
Sekidika kiralansin
Jimmy Şener Ahmet Çalık takas da kullanilsin

Fulham Seri işine taş koysa keşke...

Seri'nin geldiği gün sezon sonunda bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi :red:

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Lan angel gomes lille gitmiş ve adamlar hemen kiraya vermisler.
Scout ekimiyim ben diye foto çekip instagram prim kasmasinlar
Scout ekibine çamur atmak çok yersiz transferi onlar yapmıyor piyasaya düşen isimlere bakarsak bence bizim scoutlsr cidden iyi ama büyük ihtimalle teknik ekipten veto yiyor önünde sebebi araya hayırlı kişiler menajerler giriyor aman hocam napacan genç çocuğu ben sana mensahi getiririm diyor adım gibi eminim böyle yürüyor süreç teknik ekip iplemiyor scout ekibini

2 hafta sonra bjk cl maci var adamlar kadro kuramadı elenecek gerizekalilar

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Lerma Mensah
Kılınç Akbaba Kalu
Falcao

Güzel takım

ingiliz ve portekiz pasaportu olan manu altyapılı oyuncu var bedava. yerinde belhanda da belhanda, mensahta mensah miş gibi free 19yasinda oyuncu var tüküreyim bonservisine yerini bonservissiz doldurabiliyor musun evet.
Yok ya oyuncu transferi yapmayı bilmiyor herifler

ingiliz ve portekiz pasaportu olan manu altyapılı oyuncu var bedava. yerinde belhanda da belhanda, mensahta mensah miş gibi free 19yasinda oyuncu var tüküreyim bonservisine yerini bonservissiz doldurabiliyor musun evet.
Yok ya oyuncu transferi yapmayı bilmiyor herifler
Albayrak vs Campos ha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt