Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerimcan ve oğulcan ya tutarsa transferleri. Umarım ikisi de tutar. Ben oğulcana ısındım neden bilmiyorum

Konyaspor icin gecen sene söyle bir haber vardi.

Yerli oyunculardan Serkan Kırıntılı bir sezonda 4 milyon 225 bin lira, Uğur Demirok 3 milyon 270 bin 763 lira, Ömer Ali Şahiner 2 milyon 862 bin 786 lira, Ali Turan 1 milyon 863 bin 750 lira, Ferhat Öztorun 1 milyon 931 bin 625 lira, Ertuğrul Taşkıran 1 milyon 802 bin lira, Selim Ay 1 milyon 381 bin 758 lira, Volkan Fındıklı 1 milyon 189 bin 115 lira, Musa Araz 868 bin 155 lira, Vedat Bora 288 bin 500 lira, Mücahit Atalay 217 bin 750 lira, Mücahit Can Akçay 218 bin 625 lira ve Ali Çamdalı'ya ise 462 bin 500 lira ödeme yapıldı.

Ömer Ali aralik 2018 de yeni sözlesme imzalamisdi. Yani o seviyedeki adam "prime" inda 3 milyon lira bile alamiyorsa, 20 yasindaki sözlesme imzalamis Ogulcan gercekten bu adamdan daha mi fazla aliyordu?

Yav boşver şimdi Oğulcan ovenler geçen sene şener ve jimmy alınırken aynı muhabbetleri yapıyorlardı.Simdi teneke bağlayıp yollamaya calisiyorlar seneye yine aynısı olur.

Şimdi bunları yazdığın için suçlu sen olursun
Yav abi akil var mantik var: Galatasaray'in 5 sene sözlesme yaptigi Feghouli bile 2.5 sene sonunda futbolu birakmisken Rize'nin yedek oyuncusuna hangi akla hizmet 4 sene kontrat yapiyorsun? 1 sezonluk kontrat yaparsin, uzatma hakki tek tarafli sende olur. Oynamazsa gönderirsin. Bu adam doktor degil mühendis degil. Bir baltaya sap olamayan oyuncuya 4 sene kontrat yapiyorlar. 2.sag bek Linnse 900 bin euro alirken maasi düsmesi gereken yerde 1.4 milyondan 2 sene daha sözlesme yapti. Üstelik bu oyuncuyu kadro disi biraktin. 3.sag bek Sener'e 1 milyon euro para ödedin. Jimmy Durmaz'a 3 sezonluk kontrat yaptin 1 milyon eurodan. Simdi gelmisler Rize'nin elemanina 500 bin verilmesini savunuyorlar. Ha tamam savun ama 4 senelik kontrat nedir?

Galatasaray'da oynamanin hala bir bedeli yok bu ülkede. Ömer Bayram ben 10 asist yaptim diyecek, Ogulcan'in Rize'de bir basarisi yokken Ömer'den fazla para kazanacak.

Bu oyuncu 99-2000li olsa neyse. 24.5 yasinda.

Tek maç kazandirsa yıllık ücreti çıkıyor amma sorun ettiniz ya. Size fener gibi maliyet açıklamayan takım lazim. Novaka mert hakana en az 2 milton euro verdiler. Caner gökhan gibi bitmiş adamlara kimbilir ne kadar odediler. Tl bir değeri kalmadı arkadaşlar anlayın. Tl böyle giderse tüm topçular yurtdışına gider zaten.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20200811_191939.webp

Mac formasi bambaşka

Haberaslan sayfası paylasti simdi

GANA BASINI SON DAKİKA GEÇİYOR...

Kayserispor ve Galatasaray Mensah için anlaşmaya vardı. Transfer kısa süre içinde resmiyet kazanacak.

F A T I H T E R I M

Bu arada altyapıdan çıkan gencoların kiralanması taraftarıyım ben bu sene. Atalay, Emin ve Yunus kullanılmayacaksa mutlaka kiraya verilmeliler. 3. yedek olmaları onlara bir katkı sağlamaz çünkü.

Yav abi akil var mantik var: Galatasaray'in 5 sene sözlesme yaptigi Feghouli bile 2.5 sene sonunda futbolu birakmisken Rize'nin yedek oyuncusuna hangi akla hizmet 4 sene kontrat yapiyorsun? 1 sezonluk kontrat yaparsin, uzatma hakki tek tarafli sende olur. Oynamazsa gönderirsin. Bu adam doktor degil mühendis degil. Bir baltaya sap olamayan oyuncuya 4 sene kontrat yapiyorlar. 2.sag bek Linnse 900 bin euro alirken maasi düsmesi gereken yerde 1.4 milyondan 2 sene daha sözlesme yapti. Üstelik bu oyuncuyu kadro disi biraktin. 3.sag bek Sener'e 1 milyon euro para ödedin. Jimmy Durmaz'a 3 sezonluk kontrat yaptin 1 milyon eurodan. Simdi gelmisler Rize'nin elemanina 500 bin verilmesini savunuyorlar. Ha tamam savun ama 4 senelik kontrat nedir?

Galatasaray'da oynamanin hala bir bedeli yok bu ülkede. Ömer Bayram ben 10 asist yaptim diyecek, Ogulcan'in Rize'de bir basarisi yokken Ömer'den fazla para kazanacak.

Bu oyuncu 99-2000li olsa neyse. 24.5 yasinda.
Oğulcanı istesen yarın bi anadolu kulübüne bırakırsın bu maaşlar problem yaratmaz

Oğulcan vergisini de öderse ki kendk öder büyük ihtimal adama kalan 2 milyon tl. Yeni vergi sistemi var arkadaslar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt