Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.590
- 73.132
- 5.188
Kerimcan ve oğulcan ya tutarsa transferleri. Umarım ikisi de tutar. Ben oğulcana ısındım neden bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü forumda bile rotasyon oyuncusu sevdası var belli ki yönetimde aynı düşünce içinde daha as takım oyuncusundan haber yok..6 8 10 no yok 2 kanat yok yedek forvet yok
Ptt 1. Ligde bile 1 milyona zor oynatırsin. Tl bir değeri kalmamış ama arkadaşlar anlamıyor işte
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav abi akil var mantik var: Galatasaray'in 5 sene sözlesme yaptigi Feghouli bile 2.5 sene sonunda futbolu birakmisken Rize'nin yedek oyuncusuna hangi akla hizmet 4 sene kontrat yapiyorsun? 1 sezonluk kontrat yaparsin, uzatma hakki tek tarafli sende olur. Oynamazsa gönderirsin. Bu adam doktor degil mühendis degil. Bir baltaya sap olamayan oyuncuya 4 sene kontrat yapiyorlar. 2.sag bek Linnse 900 bin euro alirken maasi düsmesi gereken yerde 1.4 milyondan 2 sene daha sözlesme yapti. Üstelik bu oyuncuyu kadro disi biraktin. 3.sag bek Sener'e 1 milyon euro para ödedin. Jimmy Durmaz'a 3 sezonluk kontrat yaptin 1 milyon eurodan. Simdi gelmisler Rize'nin elemanina 500 bin verilmesini savunuyorlar. Ha tamam savun ama 4 senelik kontrat nedir?Yav boşver şimdi Oğulcan ovenler geçen sene şener ve jimmy alınırken aynı muhabbetleri yapıyorlardı.Simdi teneke bağlayıp yollamaya calisiyorlar seneye yine aynısı olur.
Şimdi bunları yazdığın için suçlu sen olursun
Kerem beşiktaş da fener de istedi. Şimdi 1 milyon tl verecez ona da laf edecekler.Lan bari kereme laf etme,cocuk cok yetenekli duruyor

Oğulcanı istesen yarın bi anadolu kulübüne bırakırsın bu maaşlar problem yaratmazYav abi akil var mantik var: Galatasaray'in 5 sene sözlesme yaptigi Feghouli bile 2.5 sene sonunda futbolu birakmisken Rize'nin yedek oyuncusuna hangi akla hizmet 4 sene kontrat yapiyorsun? 1 sezonluk kontrat yaparsin, uzatma hakki tek tarafli sende olur. Oynamazsa gönderirsin. Bu adam doktor degil mühendis degil. Bir baltaya sap olamayan oyuncuya 4 sene kontrat yapiyorlar. 2.sag bek Linnse 900 bin euro alirken maasi düsmesi gereken yerde 1.4 milyondan 2 sene daha sözlesme yapti. Üstelik bu oyuncuyu kadro disi biraktin. 3.sag bek Sener'e 1 milyon euro para ödedin. Jimmy Durmaz'a 3 sezonluk kontrat yaptin 1 milyon eurodan. Simdi gelmisler Rize'nin elemanina 500 bin verilmesini savunuyorlar. Ha tamam savun ama 4 senelik kontrat nedir?
Galatasaray'da oynamanin hala bir bedeli yok bu ülkede. Ömer Bayram ben 10 asist yaptim diyecek, Ogulcan'in Rize'de bir basarisi yokken Ömer'den fazla para kazanacak.
Bu oyuncu 99-2000li olsa neyse. 24.5 yasinda.