Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.752
- 40.501
- 3.413
Komple poznani alaklech poznandaki yiğit 2 genç gayet iyi ama onların bi sol beki var fişek gibi, mümkünse onu da alalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komple poznani alaklech poznandaki yiğit 2 genç gayet iyi ama onların bi sol beki var fişek gibi, mümkünse onu da alalım![]()
Scott Piri haberi kovalıyorum Sergi.
mendy moder
mensah
kalu falcao bruma
Şikenin en bariz olduğu maç 4-3lük gaziantep maçıAziz baskanim 2001 de de kendi sampiyon yapti feneri.ankaragucu şikesi ve bizim bücürlerin bizi satmasi sonucu oldu.serhat akina takimi denizli şampiyon yapmadı demis galiba.2014 de fenerin icerdeki gençlerbirliği,kasimpasa maclarindaki hakem katliami,bizim deplasman sorunu bitirdi bizi.
gotzeR.Kosecki
@roman_kosecki_
·
1 sa
Tweet'i sildim görenler gördü hayırlı olsun kaynağı kaybetmek istemiyorum. İyi geceler..
kimi dedi by
elneny veya lemina
İrfancan ve Kaan Ayhani bir şekilde alsak yabancı sınırı için müthiş rahatlariz da irfan hayal şimdilik o paraları veremeyiz
belhanda,feg,diagne,babel buları teklif edebiliriz..Saat 1 gibi A. Albayrak'ın rüyasına girip Mensah'ı transfer ettiğimiz bilgisini almışR.Kosecki
@roman_kosecki_
·
1 sa
Tweet'i sildim görenler gördü hayırlı olsun kaynağı kaybetmek istemiyorum. İyi geceler..
kimi dedi by
Scot piri bukadar iyimi ya o dönem koşu durumları nasıldı bizim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Irfan rengi belli ettigine gore fener almak icin elinden geleni yapar .Ali koc Galatasaraya gonlunu vermis futbolculari almak icin elinden geleni yapiyor.Emrenin sabah aksam kapisinda yatmistir buİrfan fenerli zannediyordum ben. Helal olsun
bu ne yaw