Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre dışında adam akıllı transfer yok, bu sene de gider gibi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem de iyi transfer,omar en iyi transferlerden biri yine.omari niye adamdan saymiyon abi?norvec mili takim sagbeki,olimpiakos kaptani ve belese geldi.son macta da kimse gecememis omari wolverhampton macinda.traore kanat degistirdi bile dediler

Marcao
Falcao
Diagne
bi kaci daha

Bugün yoklar galiba

Daha transfer olacaktır.
Omar var Luyindama var ayrıca patlama olasılığı olan Arda var bir eski günlerine dönerse donunda sallar bu ligi ama benim ümidim çok az

Kerem de iyi transfer,omar en iyi transferlerden biri yine.omari niye adamdan saymiyon abi?norvec mili takim sagbeki,olimpiakos kaptani ve belese geldi.son macta da kimse gecememis omari wolverhampton macinda.traore kanat degistirdi bile dediler
Sende bunu yedin mi baby.

Nerede kalmıştık ?
Tam da burada kalmıştık..Çok çok mutluyum !
Galatasarayımızın ve Fatih hocamızın Selçuk İnan ve Necati Ateşten sonra ki Yardımcı Antrenörü,
Eski İspanyol sol bekimiz, yıldızımız Albert Riera oldu
İspanyolca konuşan Muslera,Saracchi ve Falcao için baya iyi oldu.
YUVANA YENİDEN HOŞGELDİN MATADOR !Ekli dosyayı görüntüle 88807

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.
tapatalk_1527326015576.gif

Alınanlardan Omar dışında kimsenin 11 garantisi yok.

Eğer hedeflenen kanat oyuncuları alınırsa Emre Kılıç bile yedek kalabilir.

Yerli transfer olarak iç açıcı değil yoksa yine iyi yabancılar buluruz. Sınır saçmalığı olacak işte sıkıntı o

Ts 1m euroya 5 tane transfer yapiyor. Sonra vay efendim ffp var efendim para yok biz istesek daha fazla isterler, avrupalilar guney amerikayi afrikayi parselemis bir sen mi akillisin 😁 ulan futbolda para akilli takimlar hicbir sey demek degil. sen beceriksizim oyuncu izlemiyorum bulamiyorum de önce

Oralara girersek drogba sportif direktör, sneijder teknik direktorumuz olsun derim
Sneijder henuz antrenorluge dair bir adim atmis degil o yuzden onu diyemeyiz simdilik. Riera en azindan stajini gormus bakalim iste Terim'in yaninda nasil olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt