- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
bize gelebilirGötze ye galiba biz, miami, fc cincennety teklif yaptik.
Miami yi redetti
emre mor mu
gotze mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize gelebilirGötze ye galiba biz, miami, fc cincennety teklif yaptik.
Miami yi redetti
BILD çok güvenilir kaynaktır spor konularda, Almanlar bilir.Bu arada, götze miaminin teklifini DÜN REDETTI
Bu arada. Miami 6 mio teklif etmis (brüt- net nasil orada?)bize gelebilir
emre mor mu
gotze mı
Bu sicakta kim transfer düsünür yav
Sevilla daha resmi teklif yapmadiBILD çok güvenilir kaynaktır spor konularda, Almanlar bilir.
Çok şükür bu Hikaye henüz bitmedi!
#ComeToGalatasarayMario
Wird aber schwer Musap
Galatasaray soll dem Memminger ein Jahresgehalt von 2,5 Millionen Euro bieten, was Götzes Mindestanforderung entsprechen soll.
Aus sportlicher Sicht bieten sich dem 28-Jährigen mit dem AS Monaco, dem FC Sevilla, dem AC Mailand oder dem AS Rom aber attraktivere Optionen.
Transfer Istihbarat Şefi
"Avrupa defteri benim için henüz bitmiş değil" demiş.Bu arada. Miami 6 mio teklif etmis (brüt- net nasil orada?)
götzenin bagisiklik sistem problemi vardi. Su an gecmis durumda. Bir de az cok sakatlanmadan yakinan futbolcu oldu. Iyi düsünmemiz gerek
Bana sorarsan... En ciddi teklif bizimki.Sevilla daha resmi teklif yapmadi
Milan SANMAM. Hakan var
Monaco bakmamiz gerek.
Für frei issers wert. Bei monaco ist die sache was die mit Ben yedder vor habenBana sorarsan... En ciddi teklif bizimki.
Ich glaube auch nicht dass diese B+ Top Clubs Götze holen. Sie können sich bessere / risikofreie Spieler holen.
Transfer Istihbarat Şefi
Avrupa ligi var.."Avrupa defteri benim için henüz bitmiş değil" demiş.
Keşke CLe katılım yapsak bu sene...çoktan imzalar atılırdı.
Transfer Istihbarat Şefi
Düşünsene bu kadın karşında. Bi anda Almanca konuşuyor. Tiksinirsin.instagram.com
Tribündeki yeni yengemiz