Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
taner karamanı severim, iyi bi belhandacıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi sevmiyorsun o vakittaner karamanı severim, iyi bi belhandacıdır
Bu adam Kayserispor’a yakınlığıyla biliniyor muhtemelen kiralama + zorunlu opsiyonla Mensah transferini bizimkiler bitirecek gibi gözüküyor
Katiliyorum topu alip topla mesafe katedecek oyuncun yoksa bir saga bir sola topu cevirip durursun sonra gelisiguzel ortalarla gol ararsin taliscanin fark yaratmasindaki en onemli sey topu geri gelip alip uzun bacaklari ile top tasiyip attigi sutlardi mensah sutu eksik olsada topun oraya gelmesi bile rakibin dengesini bozarÇok iyi bir kesici 6 numara bulursak Mensah baya 8 numara da dinamizm katar
Seri gidecek
Bizde planlama diye bir sey yoktur. Ölumune dogaçlama. Önune ne gelirse..
Aynen öyle. Uğurcan'ı övdüğümüzde ona bile çöp dendi bu forumda şimdiyse iyi deniyor. Diagne çöp, Sekidika çöp, Seri çöp, Marcao çöp, Liyu çöp, herkes çöp bi maçla kral bi maçla çöp.Taktık bi satış işine. Senin 20 bin tl lik araban var. Sat bakalım 50 bine. Arz talep meselesidir bu. Satış konusunda öncelikle taraftarımızı sorumlu tutuyorum.
Futbolcularımızı taraftar olarak en başta biz değersizleştiriyoruz.
Şuan takımda ki en değerli oyuncularımız Lyundama ve Marcao. Onları bile çöp ilan etmedikmi
GuzelGalatasaray Nice takımında forma giyen orta saha oyuncusu Khephren Thuram’ı kiralamak için girişimler başladı,opsiyon olayı da eklenmeye çalışıcak farklı talipleri de var.
BİLGİ / Oyuncu 19 yaşında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında görev alıyor, 1.92 boyunda. (Nexus Sport'un Galatasaray Sayfası)
Daha ne istiyorsun doc. Kruse bile kıpırdandı bu ligteCiddi ciddi Götze haberleri görüyorum twitterda
Bana ne aldın?
Senden gelen hediyeye ismimi yazdırırım.Acun Medya nin katkilariyla Fortuna Sittard formasi ustat. Arkasina ne yazdirayim?
Değilse oynar.Gotze yatmaya gelir.