Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.247
- 5.955
- 1.483
Bazen firtina oncesi sessizlik mi diyorum.Sonra aklima devre arasi stoper transferindeki sessizlik geliyor ve sonra alinmamasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizik olarak kendisini geliştirmiş bir Berk Balaban görüyoruz galiba.
Uğurcanı satarlarsa bence baya toparlarlar kadroyu hatta eskisinden iyi olabilir alacakları 3-4 adamlaUgurcan gider. 3 tane adam az degil. Hayir zaten stoperleri problemli. İsleri zorlaştı
genelde biliyor bu sayfa
6 ay santrafor almadi bu ilerizekalilar ne sessizligi plan falan yok mensah icin haber bekliyorlar o kadarBazen firtina oncesi sessizlik mi diyorum.Sonra aklima devre arasi stoper transferindeki sessizlik geliyor ve sonra alinmamasi
Ortsahaya 3 adam lazim.Nasil alacaklar bilmiyorumGaliba bu sene tek bonservisli transferimiz Mensah olacak, bakalim Albayrak bu transfer icin kac milyon euro vermeye hazir.
Öyleydi geçen yaz, iyi bakmış kendisineBen bunu daha ciliz hatirliyordum.
Demek bu da Ozan Kabak gibi ekstra calisip kendini gelistirmis.
Seri kiralik, bir bonservissiz oyuncu, bi de Mensah olur galiba.Ortsahaya 3 adam lazim.Nasil alacaklar bilmiyorum
Sizce bu burun sokma koca kafanın daha önce yaptığı gibi her şeye burun sokma hevesi olabilir mi?
Daha önce arda Terim le Galatasaray da çalıştı mı ? Onun olduğu yerde böyle bir şey yapsın. Hele ki daha sözleşmeye imza atarken zorla gelmişken bunu bilirken. Bu fener medyası taraftarın yarısının istemediğini biliyor sürekli böyle yem atıyorlar. Oltaya gelmemek lazım. Ardayi savunmak için değil de zerre ihtimal vermiyorum bu olaya
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Seri kiralik, bir bonservissiz oyuncu, bi de Mensah olur galiba.
Her sene aynısı yazılıyor.Fenerbahçe tek sezonluk takım kuruyor. Şampiyon olamazlarsa bir daha asla toparlanamazlar. O takımı, o kadar borçla yenileyemezler. Bu yüzden alıştığımız ağlaklık ve çirkefliklerinin kat kat fazlasını göreceğiz bu sene.
Onunla ilgili neredeyse anlaşıldı şeklinde haberler vardı. Birden ortadan kaybolduÇok forvet olcak belki ama Weissman ı bu takımda görmeyi çok istiyorum
Senelerdir aynisini diyoruz.Bir bok olmaz onlaraFenerbahçe tek sezonluk takım kuruyor. Şampiyon olamazlarsa bir daha asla toparlanamazlar. O takımı, o kadar borçla yenileyemezler. Bu yüzden alıştığımız ağlaklık ve çirkefliklerinin kat kat fazlasını göreceğiz bu sene.