Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.932
- 4.349
- 1.198
Hadi inşallah ben istemiyorum TR liginden yabancıBejeke su anda Etilerde Kayseri Baskaniyla pazarlık yapıyor mus alacaklar sanırım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah ben istemiyorum TR liginden yabancıBejeke su anda Etilerde Kayseri Baskaniyla pazarlık yapıyor mus alacaklar sanırım...
abdürrahim albayrak neredeyse cumhurbaskanini devreye sokacak bir yurt ici transferi icin. buna ragmen bakiyorsun bonservis yüksek, garanti ücret yüksek. hasan cavusoglu aile dostu falandi güya. gördük, gitti akbaba'ya 4 kagit bayildi.Kayserispor ile iyi iliskilerimizi kullanıp Mensah transferini bitiremiyorsak yazık valla
Aytaç hocamizin takibinde olan bir isim. Kasımpaşa 7m euroya razı olursa ekibimize katılacak.Mame Thiam&Aytac paketine ne dersin
Sayın modum @Hakan Duz rtaşımız forumumuzu kuş dünyasına madara etti. Bi yaptırımınız olacak mı? Ceza olarak “I love you Hocam” tagı yapılmasını arz ediyorummensahı kaçırmayalım seneye 10 mio üstüne satarız
Donk?Acil hedefte hangi orta saha varsa anlaşmamız lazım
mame thiam'in bonservisi 6 milyonmus. 8 verirsek satarlar yaniAytaç hocamizin takibinde olan bir isim. Kasımpaşa 7m euroya razı olursa ekibimize katılacak.
Mensah gelirze bisey demem ama cok daha iyisini hakediyoruz.bjkye giderse gitsin
Ts bitiriyor o transferi 1.5 myemame thiam'in bonservisi 6 milyonmus. 8 verirsek satarlar yani
Önceligimiz aytaç.mame thiam'in bonservisi 6 milyonmus. 8 verirsek satarlar yani
evet haketti ceza olarak bi tag şartSayın modum @Hakan Duz rtaşımız forumumuzu kuş dünyasına madara etti. Bi yaptırımınız olacak mı? Ceza olarak “I love you Hocam” tagı yapılmasını arz ediyorum